Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Park sv. Filip i Jakov

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jaser
Odkrywca
Apartament Park sv. Filip i Jakov

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 04.01.2009 20:03

Witam w 2009
Pozdrowienia i wszystkiego co dusza zapragnie dla wszystkich CRO maniaków w 2009 roku.
Przygotowania do wakacji rozpoczęte mam pytanie o apartament Park w sv. Filip i Jakov czy ktoś był tam i prośba o kilka informacji o osadzie dzięki z góry
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 05.01.2009 10:19

Witam!
Apartamentu nie znam ale byłem w Jakovie w zeszłym roku. Krótko:jesli jest to możliwe jedź na riviere makarską i odpuść sobie to miasteczko.Nie zachwyciło mnie. Małe,nudne,plażamiała być przyjazna dla dzieci. Ok. nie było głęboko ale w wodzie były głazy sliskie jak cholera.W sklepie przy promenadzie-taki mały sam,oszukują. Pierwszy raz w CRO dokuczały mi komary!Żwirek na plaży nie jest wypłukany przez morze ale nawieziony z kamieniołomu co za tym idzie raczej ostry. Mało koszy na śmieci na plaży i przy promenadzie zatem syf!Sa plusy: niedaleko do Zadaru,szybenika i Ninu: warto pozwiedzac. Polecam pojechać na wodospady KRKA.W jakowie byłem po wizytach na Płw. Peljesak oraz riwierze makarskiej,moze jestem trochę zepsuty ale nie zmienia to faktu ,że tam mi sie nie podoba.
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 05.01.2009 14:42

Posłuchaj Krzyśka. Już lepiej pojedź kawałek dalej do Pakostane.
jaser
Odkrywca
sv.Filip i Jakov

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 06.01.2009 09:44

Panowie czy jest aż tak źle troszkę się podłamałem ale może coś jeszcze zaproponujecie zależało mi na okolicach Zadaru rok temu zaliczyłem Trogir i Dubrownik
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 06.01.2009 09:50

Jeżeli zależy ci na okolicach Zadaru to jedź na PAG, to w sumie niedaleko a mostem łatwo tam dojedziesz :roll: i wyjedziesz :D
jaser
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 06.01.2009 10:18

W tym roku jeszcze stały ląd w przyszłym roku planujemy wyspy ale dzięki za pomysł
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 06.01.2009 10:46

Primosten!. Od Primostenu na północ nic nie mogę polecić. Primosten jest super, do Zadaru trochę daleko ale można przeżyć. Po za tym polecam Brelę, Baskę Vodę, Tucepi, Podgorę ale to wszystko na Rivierze Makarskiej. Jak chcesz jechać do Jakova to jedź może Tobie się spodoba ale zastanów się 2 razy!
jaser
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 06.01.2009 14:41

Darku a w Pakostanie możesz coś polecić masz coś sprawdzonego
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 06.01.2009 21:37

Ja uważam , że Sv. Filip i Jakov wcale nie jest tak straszne jak opisuje KrzysiekM. Byłam tam w apartamencie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i bardzo mi się podobało . Jakbym mogła tam wrócić to bym się nie zastanawiała . Plaża też była w porządku . Miejscowość mała , spokojna , jeśli się chce troche więcej "ruchu" to spacerkiem 2km jest do Biogradu .
Pewnie , że riwiera makarska bardziej mi się podobała , ale sv. Jakov też jest fajne .
Pozdrawiam Ewa
jaser
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 06.01.2009 21:43

Dzięki Ewa a czy nie widziałaś tego apartamentu Park zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 07.01.2009 18:28

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Widziałam spacerując wzdłuż morza z drogi budynki pomiędzy drzewami . Podobało mi się usytuowanie , bo bliziutko centrum , blisko plaży , tylko wyjść przez bramę , przez deptak i już plaża . Jest tam poczta , bank , kilka knajpek , w jednej z nich zajadałam pyszne kalmary z frytkami za całe 40 kun ( smaku sobie tym wspomnieniem narobiłam ) . Do sklepików , warzywniaka i piekarni też masz bliziutko .
Plaża moim zdaniem jest ok , dla dzieci w sam raz , są prysznice .
Do zwiedzania nie ma za bardzo co w tej miejscowości , ale spacerować można wiele .
Ja byłam dość daleko od tego miejsca w przeciwnym kierunku , bliżej za to miałam piechotką do Biogradu , gdzie jest gwarniej . Sv. Filip i Jakov to miejscowość do spokojnego odpoczynku .
Jeśli masz jeszcze pytania chętnie odpowiem .
Pozdrawiam Ewa
jaser
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 13.01.2009 13:21

Troszke jestem w kropce ale jeszcze znalazłem apartament w Privlaka app.LORENA zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link co sądzicie o tym miejscu czy ktoś tam bywał
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2009 13:42

jaser napisał(a):Witam w 2009
Pozdrowienia i wszystkiego co dusza zapragnie dla wszystkich CRO maniaków w 2009 roku.
Przygotowania do wakacji rozpoczęte mam pytanie o apartament Park w sv. Filip i Jakov czy ktoś był tam i prośba o kilka informacji o osadzie dzięki z góry

Zapraszam na wirtualny spacer po zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :lol:
jaser
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 13.01.2009 13:56

Dziękuję Panie Januszu bardzo fajny spacer a czy w temacie Privlaka coś może Pan zagaić.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2009 14:22

Z Privlaki masz bliżej do Zadaru, w pobliżu Nin, wyspa Pag , wawóz Paklenica.

Obrazek

Privlaka jak widać ze zdjęcia to mała mieścina, ma więcej "otwartego morza" niż Sveti Filip i Jakov leżący w kanale pasmańskim

Obrazek
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje