Sławomir Wocial napisał(a):mkm, daj już :) spokój z tym polecaniem bo trzeba będzie jechać tam w marcu żeby się załapać
Willa jest ok 40 m od plaży, idzie sie lekko w dól i na końcu jest kilka naturalnych, skalnych schodów, przy ok 1 promilu tylko na czterech i w dół i w górę :) Plaża to skały i od razu jest głeboko.
Pozdrav.
Willa jest ok 40 m od plaży, idzie sie lekko w dól i na końcu jest kilka naturalnych, skalnych schodów, przy ok 1 promilu tylko na czterech i w dół i w górę icon_smile.gificon_smile.gif Plaża to skały i od razu jest głeboko.
Pozdrav.
Iwkab napisał(a):Odradzam!!!!ALE MIEJSCOWOŚĆ PIĘKNA!!!Byliśmy w tym roku w lipcu, apartamenty brudne, nie ma gospodarza, tylko opiekunka, która jest bardzo sympatyczna ale niestety nie przykłada się do pracy.Zanim znalazłam ostrzeżenie na forze- zarezerwowaliśmy apartament nr 1- jest to coś w rodzaju piwnicy udającej apartament + grzyb na ścianie.Po naszej interwencji zostaliśmy przeniesieni do apartamentu nr 8 na tydzień, widok z niego piękny ale brud w apartamencie ten sam.Widzieliśmy też ap11 - duży i z ładnym tarasem ale oczywiście...brud ten sam.Informacja że wszystkie apartamenty posiadają klimę oznacza, że w jednym z pokoi jest klima. Kiedy wróciliśmy do ap1 został posprzątany - tak jak powinien być na samym początku.Jedyny plus tego apartamentu do bliskość do morza ok 15 m do plaży.Miejscowość polecam!!!!!bo i piękna i tak spokojna że rzeczy można zostawić na plaży i pójść na piwko do pobliskiej konoby
gogulec napisał(a):Borak to cudowne miejsce na wakacje dla szukających spokoju. Wszystko jest zgodne z opisami CROMANIAKÓW, którzy mieli przyjemność tam przebywać. Cisza, spokój, piękne widoki i niepowtarzalny tunel DINGAC . Jeden mały problem omijajcie szerokim łukiem Drodzy Rodacy Apartamenty NIKOLICA Nieprzygotowane do sezonu, brudne, 11 apartamentów przygotowuje jedna dziewczyna i nie stara się zbytnio. Właściciel Antun Radovic dostał szału, gdy pokazaliśmy mu brudne firany, pył na parapetach, pajęczyny z zeszłego sezonu i ,,syfiatą" lodówkę. Stwierdził, że to STANDARD w Chorwacji . Będąc dzieckiem jeźdźiłem po Polsce z rodzicami. nigdzie nie trafiłem na takie zaniedbanie. W Boraku jest wiele fajnych kwater, których nie znajdziecie w internecie(nie muszą się ogłaszać i tak mają komplet). Mimo to chcę tam wrócić. Znalazłem już nawet fajny mały domek za dobrą cenę. Pamiętajcie-wszystko tylko nie NIKOLICA Pozdrawiam.
Lubuszanin napisał(a):Mówisz, że właścicilka przejąła się opiniami z tego forum? Czyta forum, cz ktoś jej tłumaczy? Proszę podjcie link do tej kwatery.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje