Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Nikolica Dingac Borak

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Justysia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justysia » 18.01.2014 13:31

My jeszcze nie wiemy co i kiedy ale rezerwacji nie robimy nigdy zawsze jedziemy w ciemno :)
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 18.01.2014 14:16

Justysia napisał(a):My jeszcze nie wiemy co i kiedy ale rezerwacji nie robimy nigdy zawsze jedziemy w ciemno :)

Ale Wy jedziecie we wrześniu, wątpię żeby w lipcu albo sierpniu można coś znaleźć w "ciemno" w Borku :wink:
Chyba nie zauważyłaś Justysiu, mojego posta wcześniejszego :wink:
ynka napisał(a):
Justysia napisał(a):Byliśmy ponownie w Nikolicy we wrześniu 2013. To już nasza druga wizyta w tych apartamentach. Pobyt jak zwykle bardzo udany apartamenty z małym zastrzeżeniem. Kanaliza chyba nie ma zaworu zwrotnego i wieczorami było ją czuć. Pomagało zalewanie wszystkich odpływów wodą szczególnie tych w podłodze. Reszta naprawdę ok. Osobiście bardziej podobało mi się w apartamencie tuż przy schodach prowadzących na piętro ponieważ w drugim sypialnia położona jest w głębi a klima jest przy drzwiach wejściowych bywało mi duszno. Nie wiem jakich informacji potrzebujesz napisz w czym mogę jeszcze pomóc :)

Miło mi "widzieć" Justyno!
Pragnę jeszcze raz Ci podziękować za maile i zdjęcia i krótki przewodnik :wink:
Widzę że byliście po nas, my wyjechaliśmy 30 sierpnia :)
W tym roku ponownie tam jedziemy i mamy już rezerwację :D
cooleczka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cooleczka » 18.01.2014 14:33

ile sobie życzą w Nikolicy w sezonie?
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 18.01.2014 22:05

ynka napisał(a):My jedziemy 9 sierpnia, więc trochę później ale wiem kto będzie w tym czasie co Wy u Mariji :wink:

poważnie wiesz :mrgreen: wróżka jakaś czy cóś :nice:

lex napisał(a):Witam wszystkich .
No to pochwalcie się kiedy, który jedzie do Nikolicy.
We trzy rodziny /6+6/meldujemy się tam 21 lipca i siedzimy do 30.
Pozdrawiam Leszek TarnOw

będziemy od 20 lipca więc schłodzę Wam "trochę" Karlovacko bo po podróży pić się chce a człowiek nie wielbłąd, więc pić musi :oczko_usmiech:
Justysia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justysia » 18.01.2014 23:58

A my unikamy jak ognia wyjazdów w pełnym sezonie. Przełom lipca i sierpnia to za duży tłok. Za dużo wszystkiego ludzi, emocji, samochodów. Więc spokojnie zostawiamy miejsca noclegowe dla tych którzy wolą korzystać z pełni lata i słońca :)
aniaitomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniaitomek » 04.02.2014 08:17

Wlasnie jestesmy w trakcie rezerwacji miejsca w apartamencie Nikolica . Mam prosbe-czy robiliscie rezerwacje przez strone zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i mieliscie kontakt z Marija Sverko ? Czy moze z kims innym. jesli ktos ma jakisc kontakt to prosze o pomoc. Zalezy mi na czasie, bo nie wiem jak dlugo rezerwacja bedzie aktywna. Z gory dziekuje
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 04.02.2014 08:56

na stronie masz mail do właścicielki. Odpowiada zwykle wieczorem lub rano. Pewnie będziesz musiał poczekać.

Jaki termin rezerwujesz?
aniaitomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniaitomek » 04.02.2014 09:41

Jedziemy na dwa tygodnie od lipca 26
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 04.02.2014 10:49

:)

rozważamy ten apart :mrgreen:

Mam pytanie do bywalców Boraka jakie są ceny w tych miejscowych 2 konobach? W poprzednich sezonach na Hvarze czy Korczuli spokojnie można było zjeść kolacje dla dwóch osób z piwkiem w granicy 140-180 kun, jak jest w boraku?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.02.2014 10:56

W Borku :)
To jak zwykle zależy od tego co i ile zamówisz. My chadzamy praktycznie wyłącznie do Dalmatinskiej Kući. Moim zdaniem lepsze jedzenie i atmosfera niż u Matuško. Też za tyle zjesz w Borku. Knajpiane wino jest moim zdanie za drogie i dlatego tam go nie za bardzo ćwiczymy. 80-100kun na głowę i ogarniesz. Można i taniej bo na przykład moje ulubione gavuni kosztują ok 40 kun, do tego browar i masz mniej niż 60, z tym że głodnej Litwy nie wykarmisz tym daniem.
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 04.02.2014 11:25

Nawet się zastanawiałem nad napisaniem "Borku" :D

Dalmatanska to jest ta pomiędzy dingac a borak? Mają w ogóle dania w karcie, czy wszystko jest pod zamówienie? Jeżeli tak zamawia się na miejscu czy trzeba dzień wcześniej?
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 04.02.2014 11:59

aniaitomek napisał(a):Wlasnie jestesmy w trakcie rezerwacji miejsca w apartamencie Nikolica . Mam prosbe-czy robiliscie rezerwacje przez strone zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i mieliscie kontakt z Marija Sverko ? Czy moze z kims innym. jesli ktos ma jakisc kontakt to prosze o pomoc. Zalezy mi na czasie, bo nie wiem jak dlugo rezerwacja bedzie aktywna. Z gory dziekuje

Marija to jest córka właścicieli, więc tylko z nią się załatwia sprawy rezerwacji. Nie ma obawy, nie jest to podstawiona osoba :wink:
Z resztą Marija mi pisała, że w tym roku wyjątkowo, ma prawie wszystko zarezerwowane, więc jak ktoś chcę jechać do Nikolicy, powinien się pośpieszyć z wysyłaniem zaliczki :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.02.2014 12:41

przemo99 napisał(a):Nawet się zastanawiałem nad napisaniem "Borku" :D

Dalmatanska to jest ta pomiędzy dingac a borak? Mają w ogóle dania w karcie, czy wszystko jest pod zamówienie? Jeżeli tak zamawia się na miejscu czy trzeba dzień wcześniej?

Dingac to region w którym leży Borak :)
W karcie są gotowe dania które zamawia się i czeka. Nie pamiętam czy mają coś na zamówienie.
Zamawiać to trzeba w Kunie i Bilo Polje.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 04.02.2014 13:40

Bocian napisał(a):
przemo99 napisał(a):Nawet się zastanawiałem nad napisaniem "Borku" :D

Dingac to region w którym leży Borak :)
W karcie są gotowe dania które zamawia się i czeka. Nie pamiętam czy mają coś na zamówienie.
Zamawiać to trzeba w Kunie i Bilo Polje.

Bardzo dobre dania zresztą i vino je veoma dobro! :wink:
W Matuško też nie jest źle i jakoś nie jest bardzo drogo, przepiękny widok :)
Z tym że nas do szalu doprowadzała kelnerka "śpiąca królewna" która myliła zamówienia i w ogóle była nieszczęśliwa, że musi pracować, poruszała się tak jak by jej wszystko bolało, trochę nawet było mi głupio ganiać ją wte i wewte po wino :oczko_usmiech:
Aha no i u Matuško w ciągu dnia jest strasznie gorąco, klimatyzacji brak :oczko_usmiech:
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 04.02.2014 16:18

ynka napisał(a):Marija to jest córka właścicieli, więc tylko z nią się załatwia sprawy rezerwacji. Nie ma obawy, nie jest to podstawiona osoba :wink:
Z resztą Marija mi pisała, że w tym roku wyjątkowo, ma prawie wszystko zarezerwowane, więc jak ktoś chcę jechać do Nikolicy, powinien się pośpieszyć z wysyłaniem zaliczki :)

Chciałem ale chyba za bardzo się cenią. W Borku są ciekawsze miejscówki w tej samej cenie.
Dzięki za info o knajpach.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament Nikolica Dingac Borak - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone