Justysia napisał(a):My jeszcze nie wiemy co i kiedy ale rezerwacji nie robimy nigdy zawsze jedziemy w ciemno
ynka napisał(a):Justysia napisał(a):Byliśmy ponownie w Nikolicy we wrześniu 2013. To już nasza druga wizyta w tych apartamentach. Pobyt jak zwykle bardzo udany apartamenty z małym zastrzeżeniem. Kanaliza chyba nie ma zaworu zwrotnego i wieczorami było ją czuć. Pomagało zalewanie wszystkich odpływów wodą szczególnie tych w podłodze. Reszta naprawdę ok. Osobiście bardziej podobało mi się w apartamencie tuż przy schodach prowadzących na piętro ponieważ w drugim sypialnia położona jest w głębi a klima jest przy drzwiach wejściowych bywało mi duszno. Nie wiem jakich informacji potrzebujesz napisz w czym mogę jeszcze pomóc
Miło mi "widzieć" Justyno!
Pragnę jeszcze raz Ci podziękować za maile i zdjęcia i krótki przewodnik
Widzę że byliście po nas, my wyjechaliśmy 30 sierpnia
W tym roku ponownie tam jedziemy i mamy już rezerwację
ynka napisał(a):My jedziemy 9 sierpnia, więc trochę później ale wiem kto będzie w tym czasie co Wy u Mariji
lex napisał(a):Witam wszystkich .
No to pochwalcie się kiedy, który jedzie do Nikolicy.
We trzy rodziny /6+6/meldujemy się tam 21 lipca i siedzimy do 30.
Pozdrawiam Leszek TarnOw
aniaitomek napisał(a):Wlasnie jestesmy w trakcie rezerwacji miejsca w apartamencie Nikolica . Mam prosbe-czy robiliscie rezerwacje przez strone zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i mieliscie kontakt z Marija Sverko ? Czy moze z kims innym. jesli ktos ma jakisc kontakt to prosze o pomoc. Zalezy mi na czasie, bo nie wiem jak dlugo rezerwacja bedzie aktywna. Z gory dziekuje
przemo99 napisał(a):Nawet się zastanawiałem nad napisaniem "Borku"
Dalmatanska to jest ta pomiędzy dingac a borak? Mają w ogóle dania w karcie, czy wszystko jest pod zamówienie? Jeżeli tak zamawia się na miejscu czy trzeba dzień wcześniej?
Bocian napisał(a):przemo99 napisał(a):Nawet się zastanawiałem nad napisaniem "Borku"
Dalmatanska to jest ta pomiędzy dingac a borak? Mają w ogóle dania w karcie, czy wszystko jest pod zamówienie? Jeżeli tak zamawia się na miejscu czy trzeba dzień wcześniej?
Dingac to region w którym leży Borak
W karcie są gotowe dania które zamawia się i czeka. Nie pamiętam czy mają coś na zamówienie.
Zamawiać to trzeba w Kunie i Bilo Polje.
ynka napisał(a):Marija to jest córka właścicieli, więc tylko z nią się załatwia sprawy rezerwacji. Nie ma obawy, nie jest to podstawiona osoba
Z resztą Marija mi pisała, że w tym roku wyjątkowo, ma prawie wszystko zarezerwowane, więc jak ktoś chcę jechać do Nikolicy, powinien się pośpieszyć z wysyłaniem zaliczki
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje