Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament na Murter

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawel_46
Croentuzjasta
Apartament na Murter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_46 » 30.04.2007 10:44

Jadę do Cro już 7 raz , tym razem na Murter Może ktoś ma namiary na apartament 4 osoby w okolicy spokojnej blisko dzikiej plaży, Nie w jakimś apartamentowcu najlepiej małej willi
Pozdrawiam Paweł
pawel_46
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_46 » 30.04.2007 10:52

Czy są jakieś problemy z szukaniem w ciemno takiego apartamentu. Będę tam na przełomie lipiec/sierpień czyli w szczycie sezonu. Zwykle tak jadę.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 30.04.2007 11:16

Mam kilka pomysłów na urlop w tym roku, myślę o Hvarze, Ciovo, ale też o Murterze . Znalazłem namiary na miejscową agencję, niektóre lokalizacje wyglądają bardzo ciekawie. Nie wiem, czy ew wynajmę za ich pośrednictwem, raczej nie, ale ...zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
marzeniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniak » 04.05.2007 12:19

Słuchaj byłam w tamtym roku na Murterze i Jeśli chodzi o apartamenty przy samym wybrzeżu no wiesz takie dzikie to trudno będzie ci coś znaleźć bo jest o ile pamiętam jedna możliwość po lewejstronie plaży Slanica ciągnie się ulica z willami i apartamentam. Jakie tam są ceny nie wiem ale raczej nie tanie, bo domy wypasione i zejścia schodkami na plaże głównie skaliste kamyki nieliczne. Ja mieszkałam w studio na ul. Slitskiej na Slanicę mieliśmy 5 min. drogi a z tarasu widok ekstra. Mam namiar na te kwatery, aha są z klimą, schludne i czyste. Jak potrzebujesz jakichś zdjęć to daj znać?
Sprawdzę nazwę agencji z której usług korzystaliśmy i mam nadzieję, że to nie ta sama co nasza bo wspomnienia mamy średnio fajne. Jak pobyt w kwaterze się skończył Baran-szef agencji zostawił nas z tobołami u Jozka pod domem. Musieliśmy czekać aż wielmożny pan właściciel agencji porozwozi nowych kwaterowiczów i Z WIELKIM PROBLEMEM przyjedzie po nas i zabierze w umówione miejsce pod autokar by wrócić do Polskic - hyba z 5 godziny już spakowani przy ulicy jak koczownicy staliśmy i wyczekiwaliśmy tego mitsubiszi (nie wiem ja dokładnie się pisze).
marzeniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniak » 04.05.2007 12:28

pawel_46 napisał(a):Czy są jakieś problemy z szukaniem w ciemno takiego apartamentu. Będę tam na przełomie lipiec/sierpień czyli w szczycie sezonu. Zwykle tak jadę.

Ja byłam na początku czerwca to kwater do wynajęcia było sporo. Tylko trochę będziecie musieli pochodzić bo domy się nie mieszczą tak fajnie jak wzdłuż wybrzeża. Tu gdzie jest centrum i marina nie ma możliwości wylegiwania się na plaży. Z biższym dojściem do plaży musielibyście szukać gdzieś w okolicach ul. Splitskiej i Slanicy.
Jakbyś chciał jakąś mapkę to mogę zeskanować tą któą dostaliśmy na miejscu w agencji.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 04.05.2007 13:15

Ja jadę we wrześniu, myślę więc, ze z kwaterą problemu nie będzie.
Jeśli możesz podeślij kilka fotek na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
marzeniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniak » 07.05.2007 08:49

Mówisz wrzesień - jak na moje oko to nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem kwatery. Aha zdjęcia już poszły wysłałam link donaszej strony, na której znajdziesz wszystkie zdjęcia i bez konieczności zapychania ci skrzynki :lol:
Miłego oglądania :D
Pozdawiam po długim weekendzie
Marzena
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 08.05.2007 13:07

Tak, tak, zdjęcia dostałem, wielkie dzięki.
We wrześniu to tylko w ciemno, ew lokalizację "tak mnie więcej" ustalam wcześniej.
marzeniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniak » 08.05.2007 13:26

Dla tych którzy zamierzaja lub wahają się czy wybrać się na wyspę Murter przesyłam adres naszej strony , na któej trochę zdjęć z Chorwacji się znajdzie :lol: (W GALERII NA SAMYM DOLE)

http://www.wojs.ovh.org/ - wybaczcie ale na dzień dzisiejszy nie wiem jak się wkleja linka :cry:

Pozdrawiam wszystkich, którzy siedząc w pracy tak jak ja śledzą w wolnej chwili co się dzieje na forum. :P

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje