Przepraszam, ze się wcześniej nie odezwałam ale byłam bardzo zajęta.
A wiec tak, moje odczucia, nasz to był A 2+1,
2 dorosłych + dwójka dzieci 2 i 3 latka
Przez to że cena była śmieszna nie wiedziałam czego się spodziewać, ale apartament sympatyczny, schludnie, wystarczająco miejsca, 2 balkony, kuchnia wyposażona od a do z, od piekarnika po zmywarkę i resztę akcesorii
Właścicielka wraz z córką bardzo sympatyczne i pomocne, "nie widzialne"
Minus za naszą łazienkę, będącą na korytarzu , gdzie mieszkali już inni.
Klima jest ale nie wiem jak działa, ponieważ nie mieliśmy potrzeby jej używać, byliśmy na przełomie czerwca/lipiec, w dzień zazwyczaj było około 30stp. zaś w nocy nawet trochę chłodnawo, także wogole nie była uruchamiana, pomimo iż jak dotarliśmy właścicielka stwierdziła ze możemy ją używać gratis (mailowo ustalane 5e za dzień)
Wifi działa, choć czasem od rana były problemy, ale to sporadycznie.
Blisko sklep.
Teraz te 150 metrów, ehh
było kilka zejść, albo dużo stromych schodów, albo stroma droga + trochę schodów. No dla mnie było ciężko, przede wszystkim powrót. Po drodze z plaży było konieczne kilka przerw.
Ale mieliśmy małe dzieci + obładowany wózek + moja du*a przyzwyczajona do samochodu
Do centrum pieszo jest trochę daleko.
Bardzo nam się podobało to ze apartament nie był bezpośrednio przy ulicy czy też zejściach na plaże, tylko tak na rogu ulicy " w krzakach". Także nie było tak że siedzisz na balkonie i się oglądacie z przechodzącymi turystami.
Cena moim zdaniem bardzo niska jak na Brele. My szukaliśmy max do 50 e, a tu było sporo mniej. Później zaczęliśmy jeździć autem na naszą ulubioną plaże , parking bezpośrednio przy plaży, bezpłatne wc oraz restauracja. Wszystko pod nosem. I stwierdziliśmy że lepiej wydać mniej na apartament, a za resztę możesz ujeżdżać , opłacać parkingi i jeszcze zjeść w restauracji...
Za rok powtórka. Nie zdążyliśmy wszystkiego pozwiedzać ani też nacieszyć sie Brelą. Tak, te 2 tygodnie zleciały...
Później poszukam i wkleję troche zdjęć.