Pawel44 napisał(a):Dzięki za powitanie , od teraz nie będe już "panować"
Wracając do mej uwagi , to szczerze mówiąc jest mi to obojętne czy ktoś zamieszcza na forum dane czy nie, nie ja ustalałem reguły.Jednak skoro już regulamin został ustalony i często moderatorzy się na niego powołują , to niech obowiązuje dla wszystkich, bo inaczej wychodzi ... śmiesznie ta Wasza praca(kontrola).
Jeden kasuje posty z "reklamą" a drugi przymyka oko
Nie rozumiem w tym miejscu Twej odpowiedzi , że co do Tribunj "niech się wypowie udziejający "
Wydaje mi się ,ze Twoja reakcja powinna byc identyczna jak w stosunku do " własciciela" , no chyba ,że nie wchodzicie sobie w drogę , tzn. dla niektórych wątków jesteś moderatorem ,a raz zwykłym użytkownikiem forum jak ja i nie ma znaczenia jakie tresci są zamieszczane
Janusz Bajcer napisał(a):Pawel44 napisał(a):Dzięki za powitanie , od teraz nie będe już "panować"
Wracając do mej uwagi , to szczerze mówiąc jest mi to obojętne czy ktoś zamieszcza na forum dane czy nie, nie ja ustalałem reguły.Jednak skoro już regulamin został ustalony i często moderatorzy się na niego powołują , to niech obowiązuje dla wszystkich, bo inaczej wychodzi ... śmiesznie ta Wasza praca(kontrola).
Jeden kasuje posty z "reklamą" a drugi przymyka oko
Nie rozumiem w tym miejscu Twej odpowiedzi , że co do Tribunj "niech się wypowie udziejający "
Wydaje mi się ,ze Twoja reakcja powinna byc identyczna jak w stosunku do " własciciela" , no chyba ,że nie wchodzicie sobie w drogę , tzn. dla niektórych wątków jesteś moderatorem ,a raz zwykłym użytkownikiem forum jak ja i nie ma znaczenia jakie tresci są zamieszczane
Witaj Pawle
Skoro zostałem wywołany do tablicy, postaram się odpowiedzieć jak potrafię.
-jestem użytkownikiem tego forum jak pozostali userzy
-moderatorzy na forum pełnią funkcję społecznie w ramach wolnego czasu
-podobnie jak Jacek nie "siedzę" na forum 24/7
-regulamin odnośnie zakazu zamieszczania linków do kwater oraz maili i telefonów do ich właścicieli został wprowadzony przez właściciela forum końcem września 2012 roku
-temat o którym piszesz został założony w 2009 roku, a wtedy nie było zakazu zamieszczania linków
-podobnych starych tematów jest na forum całe mnóstwo, linki do kwater zawarte też są w relacjach z podróży
-regulamin nie działa wstecz
-regulamin nie zabrania polecania kwater forumowiczom
-w Chorwacji byłem 12 razy w tym 10 pobytów na kempingach, dwa ostatnie pobyty (2010 i 2012) na kwaterach w Pakoštane, w Tribunj i w Trogirze na Ciovo
-wszystkie te kwatery mogę polecieć zainteresowanym na ich prywatne maile
Pozdrav.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje