arekwroc napisał(a):Zawdzoń na 605-990-596......
.......lub wejdź na 4 strone tego wątku
arekwroc napisał(a):Zawdzoń na 605-990-596......
AndyB napisał(a):Co do Lary to jest to rzeczywiście ładny apartament zamieszkały w większości przez Polaków... ale widzę, że jest tu presja i nacisk "reklamowy" na ten lokal.
Mieszkałem dokładnie obok pod numerem 6 po drugiej stronie Prilaz mora. Rozmawiałem z mieszkańcami Lary i za podobne warunki (lepszy widok z balkonu, lepszy parking -łatwiejszy podjazd) płacilismy mniej bo po 10eur od osoby.
Podsumowując są równie ładne, albo i ładniejsze apartamenty w Mimicach.
Najlepiej samemu na miejscu to ocenić, zdjęcia nie oddają rzeczywistego położenia i widoku
mkuba79 napisał(a):falco.v napisał(a):W sprawie zdjęć proszę o podanie maila.
Zrobiłem ich dosyć sporo w Mimicach jak również w kilku pięknych miejscach, które odwiedziliśmy w czasie pobytu.
Proszę o zdjęcia z mimic.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mkuba79 napisał(a):falco.v napisał(a):W sprawie zdjęć proszę o podanie maila.
Zrobiłem ich dosyć sporo w Mimicach jak również w kilku pięknych miejscach, które odwiedziliśmy w czasie pobytu.
Proszę o zdjęcia z mimic.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
arekwroc napisał(a):Cen nie znam ale mogę wyslać Ci namiar z numerem telefonu.....
Właściciel Bożo Barić ma przyjaciela w Polsce, który prowadzi bezpłatną (bez prowizji) rezerwację, wszystkiego można się dowiedzieć u niego....
Oczywiscie w jezyku polskim .....dostalem nawet mapkę dojazdową która doprowadzila mnie bezbłędnie do LARY
Zaliczka za rezerwację wynosi tylko 50euro(w przeliczeniu na złotówki) ,a koszt wysyłki to od 1 zł -w banku do ok.6 zł-przekazem pocztowym.
Z tego co się orientuje to u Bożo nie ma obowiązkowych turnusów od
soboty-do soboty,co ma ogromne znaczenie na drogach dojazdowych ,bo unika się korków(zysk-niekiedy 5-6 godzin w porównaniu do wyjazdu z piątku na sobotę).
Witam
Mógłbym też dostac namiary na tego przyjaciela z Polski. Zgóry dziekuje
Pozdrav
AndyB napisał(a):Co do Lary to jest to rzeczywiście ładny apartament zamieszkały w większości przez Polaków... ale widzę, że jest tu presja i nacisk "reklamowy" na ten lokal.
Mieszkałem dokładnie obok pod numerem 6 po drugiej stronie Prilaz mora. Rozmawiałem z mieszkańcami Lary i za podobne warunki (lepszy widok z balkonu, lepszy parking -łatwiejszy podjazd) płacilismy mniej bo po 10eur od osoby.
Najlepiej samemu na miejscu to ocenić, zdjęcia nie oddają rzeczywistego położenia i widoku
falco.v napisał(a):Właśnie wróciłem z Mimic, po prawie 3 tyg. pobytu w apartamencie LARA.
Warunki bardzo dobre, okolica piękna i tak jak wcześniej kilka osób pisało
bardzo spokojna miejscowość, idealna dla rodzin.
Plaża ładna, bardzo blisko apartamentu, z natryskiem oraz lokalem z piwem i smacznymi lodami.
W sprawie zdjęć proszę o podanie maila.
Midunia napisał(a):Witam. W pierwszej dekadzie sierpnia razem z zaprzyjaźnioną rodziną wypoczywaliśmy w pensjonacie Lara. Było cudownie. Apartamenty czyściutkie , wyposażone we wszystko co potrzebne. Okolica piękna , widać to zresztą na wszystkich zdjęciach w poprzednich postach. Na forum wiele się pisze o tym , aby unikać pensjonatów w których mieszkają właściciele. W Larze właściciele mieszkali razem z nami , ale nikomu to nie przeszkadzało , bo z Bożo i Luciji to takie dobre duszki , które pozwalają korzystać z uroków wakacji swoim gościom , ale jednocześnie są kiedy zachodzi potrzeba.Dla nas (byliśmy w Chorwacji pierwszy raz ) ważne było też to , że można było dokonać rezerwacji telefonicznie poprzez osobę w Polsce. Uniknęliśmy dzięki temu długiego czekania na potwierdzenie rezerwacji , u nas trwało to jeden dzień.Spędziliśmy w Larze 11 cudownych dni i chętnie wrócimy tam jeszcze raz.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje