lagunapzpn napisał(a):To prawda, Lara znajduje się w drugiej linii od morza, ale w pierwszej od Jadranki... Dziwi mnie że panowie z Wrocławia i ogólnie dolnegośląska tak lobbują za Larą, a o tym fakcie nie wspominają
falco.v napisał(a):Drogi AdamSz Lara może i jest blisko Jadranki ale co bardzo istotne jest poniżej od strony morza więc ewentualny odgłos samochodów jest znacznie mniejszy niż gdyby była powyżej szosy...my po roku przerwy z 3 naszych dzieciaków wracamy znowu do ulubionej Lary, szczególnie za namową naszych dzieci 9, 12 i 14 lat ( choć my również z wielką przyjemnością poraz 4 zawitamy do przemiłej Łucji ).
Lagunapzpn...jeśli chodzi o "drugą linię" od morza, to z całym szacunkiem ale wydaje mi się, że lubisz tylko i wyłącznie leżeć "plackiem" na plaży...byliśmy pierwszy raz w Larze w 2007roku mój syn miał 4 lata i odległość od morza nie sprawiała mu najmniejszego problemu...ani mnie chociaż chodziłem z deską surfingową pod pachą i osprzętem.
W ubiegłym roku byliśmy w Komarnej i dom z apartamentami stał właściwie na plaży i to prywatnej...ale dzieci po kilku dniach stwierdziły, że żałują że nie pojechaliśmy do Mimic...bo w Mimicach plaża super, bar z lodami i przepysznymi drożdzówkami na samej plaży ( i piwkiem zimnym...rewelacja).
Nie możemy się już doczekać wyjazdu szczególnie dzieci, a to dopiero 29 czerwca...ale już powoli kompletujemy sprzęt wodny.
Jeśli ktoś będzie potrzebował informacji lub zdjęć z okolicy, czy info o atrakcjach, które można zaplanować w czasie pobytu w Mimicach, to proszę pisać na maila - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Zainteresowanych zapraszam również do mojej skromnej galerii :
http://cro.pl/forum/album_personal.php? ... SC&start=0
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje