Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Jordan w Bratus

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gunsior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gunsior » 19.07.2023 21:41

Witam, czy był ktoś w apartamencie Jordan w Bratus? Właściciel Beros Maja. Czy ktoś się spotkał z oszustwem wynajmując apartament przez stronę:www.apartmanija.hr ?
Z góry dziękuję za pomoc
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 21.07.2023 08:16

A może lepiej skontaktować się bezpośrednio z właścicielem, spróbuj: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Inde
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 21.07.2023 09:51

gunsior napisał(a):Witam, czy był ktoś w apartamencie Jordan w Bratus? Właściciel Beros Maja. Czy ktoś się spotkał z oszustwem wynajmując apartament przez stronę:www.apartmanija.hr ?
Z góry dziękuję za pomoc

apartmanija.hr to to samo co apartamentychorwacja.pl. Czyli portal ogłoszeniowy gdzie ogłaszają się właściciele apartamów. Myślę, że serwis przed wrzuceniem oferty na stronę weryfikuje miejsce i sprzedającego. Wszak nigdy nie korzystałem.

:hut:
yooshky
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 02.08.2023 16:54

Inde napisał(a):Wszak nigdy nie korzystałem. :hut:

Ja korzystam z tej i innych podobnych. Później powstaje taka lista jak niżej w której notuję informacje po kontakcie z właścicielami i można podejmować decyzje :) Co roku od nowa to samo.

Bez tytułu.jpg
marecky81
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) marecky81 » 02.08.2023 17:53

8O

Oryginalne hobby...
stachmat
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachmat » 07.08.2023 12:38

Byłem w tym roku w Bratus - Boris Beros. Całkiem przyjemnie.
W Cro byłem 4 razy i zawsze korzystałem z tej strony o której piszesz. Kontakt z właścicielami przez maila.
Zaliczka zwrotna do 3 tygodni przed przyjazdem.
Nigdy się nie zawiodłem

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone