Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament IVANKA okrug Gornij- Prosze o opinie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lilip204
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lilip204 » 17.03.2008 11:05

witam, w tym roku wybieramy sie do croati w 4 os po wstepnym rozpoznaniu zainteresowal mnie apartament IVANKA, cena 33e za dobe na 4 os apart na 2 , blisko do plazy i to przede wszystkim i sie tak zastanawiamy bo nie jestesmy pewni
czy byl ktos z was w tym apartamencie? jakie wrazenia czy naprawde warto czy lepiej szukac dalej
prosze o odp
stola1
Croentuzjasta
Ivanka

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 17.03.2008 11:37

Witam, zapłatałam sie bo pierwszy raz :wink: przepraszam ale ponizej poprawna wypowiedź. Pozdrawiam cro forumowiczów.
Ostatnio edytowano 17.03.2008 11:45 przez stola1, łącznie edytowano 1 raz
stola1
Croentuzjasta
Ivanka

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 17.03.2008 11:41

Znam apartament, byłam tam na wakacjach. Do głównej plaży blisko, położony w części centralnej Okrugu, ale w spokojne uliczce.
Mogę polecić.
Jak coś więcej to moge podać e -mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.03.2008 18:09

lilip kiedy się wybieracie na ciovo?
lilip204
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lilip204 » 25.03.2008 09:50

swe wrzesniu:)
Sam Diabeł
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sam Diabeł » 27.03.2008 13:10

lilip204 napisał(a):swe wrzesniu:)

Witam na forum!
Ja jade na Ciovo, w lipcu, zarezerwowałem właśnie IVANKE. Kontakt z właścicielem OK, bez niedomówień, zaliczka wpłacona na konto w Polsce (bez opłaty za przelew międzynarodowy)
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 27.03.2008 13:18

Dokładnie tak jest.
Na miejscu również nie będzie problemów.
Właściciele super, bardzo pomocni, gościnni, robiliśmy razem dania grilowe, czy dyskutowaliśmy wieczorami przy winku.
Jest podwórko dla dzieciaczków, wszędzie bliziutko.
Ja juz kolejny raz korzystam z tej oferty i takiej formy wpłaty.
Wszystko super- polecam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone