Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENT+HOTEL+WYŻYWIENIE...z własnym dojazdem???

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 04.01.2006 16:01

szukam namiarów na jakies moze biuro podrózy albo coś..tak żeby mozna było wygodnie pojechać z dziećmi , NIE GOTOWAĆ!!!!!, a dojechać własnym transportem. Czy może ktoś może polecić namiar? albo coś doradzić??
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 04.01.2006 18:53

Jeśli nie chcesz gotować to polecam katalog "dojazd własny" w Neckermannie.Mają dosyć ciekawe zniżki dla dzieci i kilka naprawdę interesujących ofert all inclusive.

pozdrav
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.01.2006 20:11

espeso napisał(a):szukam namiarów na jakies moze biuro podrózy albo coś..tak żeby mozna było wygodnie pojechać z dziećmi , NIE GOTOWAĆ!!!!!, a dojechać własnym transportem. Czy może ktoś może polecić namiar? albo coś doradzić??

Byłem na Puli Verudeli z TUI lub Neckermannem, już nie pamiętam w 1998 roku.
Narąbany, czeski rezydent, wykłócanie się o zmianę apartamentu, etc...
Nie, nie, nie, razy X. Stołować można się w knajpkach, pizzeriach, etc.
Ceny naprawdę nie są powalające :lol:
Czy zrobienie spaghetti, rosołu, czy innego posiłku to aż taki problem? Rób jak piszę, bierz motorówkę i w drogę! 4 razy własnym sumptem pichcilismy i było klawo.
Do zobaczenia w Cro!!!!

FUX
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 05.01.2006 11:15

:lol: :lol: cóż ja "namiotowa" jestem całym sercem i gotuję zawsze i wszędzie , niestety trochę ale moje chłopaki nie tykają potraw niewiadomego pochodzenia (no chyba ze pizza) :wink:
te pytania to dla mojej ukochanej siostry którę chcę w końcu wyciągnąć nad cudny Adriatyk i zarazić :lol:
mają fajny duży wóz i 3 dzieciaków , troche się jej nie dziwie ze od garów chce odpocząć ale...może się skusi na jakiś fajny apartamencik :wink:
dzieki za pomoc
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.01.2006 13:13

Ładne apartamenty ,bungalowy 2+1,2+2.
Śniadanie(szwedzki stół) plus obiadokolacja(dania serwowane) 10 eur.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 10.01.2006 10:31

znaczy byłeś widziałeś?? i za co te 10 E bo nie mogę się połapać na tej stronie :?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.01.2006 21:50

espeso napisał(a):znaczy byłeś widziałeś?? i za co te 10 E bo nie mogę się połapać na tej stronie :?

za 10 ojro śniadanie plus obiadokolacja,apartamenty są super -nawet pościel i ręczniki codziennie zmieniają :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 03.02.2006 01:04

strona biura:)

ja bylam 2lata temu z adriatykiem w Novi vinodolski..we wrzesniu placiclismy za 2osoby w przyzwoitym hotelu przy samej plazy 670zl +100zl oplata klimatyczna i ubezpieczenie za 7dni..jedzenie 2razy dziennie bufet->pycha:)
dojazd na wlasny koszt autem....
tu foty
a te z tego roku juz na wlasna reke z riwiery makarskiej-bylo bosko:))

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone