Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament Gloria w Mimice

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andrzej1528
Autostopowicz
apartament Gloria w Mimice

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej1528 » 15.03.2012 11:38

Witam forumowiczów. Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Wstępnie wybrałem Mimice - apartamenty Gloria. Czy ktoś był może w nich. Jak daleko jest do plaży, czy mają parking. Będę wdzięczny za wszystkie informacje, a wszelkie fotki przyjmę z radością.
kit
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kit » 15.03.2012 11:51

andrzej1528 napisał(a):Witam forumowiczów. Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Wstępnie wybrałem Mimice - apartamenty Gloria. Czy ktoś był może w nich. Jak daleko jest do plaży, czy mają parking. Będę wdzięczny za wszystkie informacje, a wszelkie fotki przyjmę z radością.

niestety nie byłem w nim, jak dla mnie cena nie akceptowalna :(
od morza około 200 -300 m z górki po schodach :D
michalinka76
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalinka76 » 31.03.2012 13:26

A ja też wybrałam ten apartament. Wygląda naprawdę cudnie. Cena przystępna w porównaniu z apartamentami w Breli do której zawsze jeździliśmy.
marecki27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marecki27 » 31.03.2012 21:01

Witam,ja tez wybieram sie do Mimic apartament Gloria,mam nadzieje,ze to trafny wybór,bo to pierwsza nasza podróz do Chorwacji,pozdrawiam.
martinkm
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) martinkm » 01.06.2013 13:48

Wybieram sie 22.06 do Mimic do villa Gloria. Proszę o info jak daleko jest z tych apartamentów do morza i czy byliście zadowoleni z jakości prezentowanej przez te apartamenty?
marecki27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marecki27 » 02.06.2013 22:04

My bylismy rodzinką 2+2 w zeszłym roku,był to nasz pierwszy wypad do CRO,jezeli chodzi o odległosc do moża,to trzeba pokonac kilka kondygnacji schodami w dół,troszke nam sie to nie podobalo na poczatku naszego pobytu,ale docenilismy to w pierwszy wekend,kiedy z lokali polozonych blizej plazy zaczela wylewac sie glosna muza disco,final tej podrózy jest taki,że w tym roku poraz drugi wybieramy sie do villa Gloria :D,jezeli cenisz sobie spokój i pobyt z dala od miejskiego zgiełku to z czystym sumieniem polecam Mimice i villa Gloria
zuzanna1116
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuzanna1116 » 07.07.2013 00:38

witam, czy mogę prosić o relacje z wyjazdu kogoś kto wróci z Mimic villa Gloria.(jak apartamenty, dojście do plaży i sama plaża) czy ktoś wybiera się w powyższe miejsce ok. 18.07.2013r?
marecki27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marecki27 » 09.07.2013 08:38

Witam,jezeli chodzi o apartament villa Gloria to tylko same pozytywne wrazenia,nowe budynki,mili gospodarze,a jezeli chodzi o same dojscie do plazy,to juz trzeba pokonac kilkadziesiąt schodków w dół,my bylismy z dwójką dzieci,i już po paru dniach zupełnie przestało nam to przeszkadzac.Generalnie miejscowosc godna polecenia,zresztą zalezy czego sie szuka,my z swoimi oczekiwaniami trafilismy w dziesiątkę,pozdrawiam.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne