Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament dla 'wycieczki'

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 13.02.2007 09:36

Witam,

W tym roku szykuje się istne oblężenie HR w wykonaniu mojej 'paczki'.
Dotychczas 'rozkład zainteresowania' wyglądał następująco (jeździmy we wrześniu):
- styczeń - jadą 'WSZYSCY',
- maj - jedzie 50% 'WSZYSTKICH',
- sierpień - jedzie Tomek (Ja) i Ana (Żona) i na gwałt poszukują 2 osób do samochodu.

Po ostatniej wyprawie do HR zaprosiliśmy 'paczkę' na tradycyjną polską kolację przy piwie i paluszkach :lol: połączoną z oglądaniem zdjęć - zbierali żuchwy z podłogi będąc pod wrażeniem zdjęć (dziękuje, dziękuję...) i bogactwa kulturowego i przyrodniczego tego małego Kraju.

Mamy połowę lutego i ilość chętnych na HR Trophy A.D. 2007 wynosi 10+2berbecie (1,5 roku i 3 lata).

Utarło się także, że to ja jestem KO każdej wyprawy, więc już teraz gromadzę informacje o wszystkich i wszystkim - jest to trochę męczące, ale mam też gwarancję że wybieram miejsce pod wymagania swoje i Żony.

Kłeszczyn:
Czy znajdę w jednym domu lokum dla takiej 'wycieczki'? Ideałem byłyby 2 apartamenty: A6 (koniecznie 3 sypialnie) + A4+2 (najlepiej 2 sypialnie 2os. z dostawą dla dziecka)?

Czy nie za dużo wymagam? Znacie li może takie przybytki koniecznie w okolicach środkowej Dalmacji - region Sibenik, Trogir (Ciovo dopuszczalne, ale nie od strony lądu)?[/b]
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 13.02.2007 10:13

Vodice
Suuper warunki, dwa apartamenty na parterze, po dwie sypialnie w każdym plus salon z kuchnią i dodatkowym łózkiem, klima i te bajery w cenie...myślę 20 euro sezon/osoba, 15 euro poza.

Mi osobiście w Vodicach za bardzo się nie podoba, lubię otwarte morze.
Jesli Cię to interesuje to napisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dam namiar.

Gospodarze wyjątkowo gościnni, Bośniaczka i Czarnogórzec...niezły mix :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 13.02.2007 11:14

Hej-nie taki diabeł straszny wydaje mi sie realne zrealizowanie takiego planu.
:D Na Okrugu Gornji na wyspie Ciovo moge polecić wam domek z dwoma apartamentami. Jeden z nich ma 3 sypialnie (jedna z podwójnym łózkiem ale myślę ze to nie problem i łóżka mozna sobie połączyć) drugi apart z dwoma sypialniami i pokojem dziennym w tym malutkie dziecko nie płaci za siebie :wink: w bliskiej odległości bo nie więcej niz 100 metrów od morza.
Jeśli Cię interesuje to napisz pod mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl bo tu porządni ludzie nie uprawiają reklamy
Pozdrawiam
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 13.02.2007 19:09

Ciovo - Okrug Gornji , dwa partamenty 7+1( 3 sypialnie ) i 4+2 ( 2 sypialnie) bylismy w tym większym
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tomaszb11
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszb11 » 13.02.2007 22:06

JAPONA.czy możesz mi dać namiary na te dwa apartamenty?Bardzo prosze nn mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Wielkie dzięki
mariusz29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz29 » 22.02.2007 16:13

Japona, ja również proszę o namiary i opis apartamentu w Vodicach. To może być to, czego szukam.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone