Witam,
W tym roku szykuje się istne oblężenie HR w wykonaniu mojej 'paczki'.
Dotychczas 'rozkład zainteresowania' wyglądał następująco (jeździmy we wrześniu):
- styczeń - jadą 'WSZYSCY',
- maj - jedzie 50% 'WSZYSTKICH',
- sierpień - jedzie Tomek (Ja) i Ana (Żona) i na gwałt poszukują 2 osób do samochodu.
Po ostatniej wyprawie do HR zaprosiliśmy 'paczkę' na tradycyjną polską kolację przy piwie i paluszkach połączoną z oglądaniem zdjęć - zbierali żuchwy z podłogi będąc pod wrażeniem zdjęć (dziękuje, dziękuję...) i bogactwa kulturowego i przyrodniczego tego małego Kraju.
Mamy połowę lutego i ilość chętnych na HR Trophy A.D. 2007 wynosi 10+2berbecie (1,5 roku i 3 lata).
Utarło się także, że to ja jestem KO każdej wyprawy, więc już teraz gromadzę informacje o wszystkich i wszystkim - jest to trochę męczące, ale mam też gwarancję że wybieram miejsce pod wymagania swoje i Żony.
Kłeszczyn:
Czy znajdę w jednym domu lokum dla takiej 'wycieczki'? Ideałem byłyby 2 apartamenty: A6 (koniecznie 3 sypialnie) + A4+2 (najlepiej 2 sypialnie 2os. z dostawą dla dziecka)?
Czy nie za dużo wymagam? Znacie li może takie przybytki koniecznie w okolicach środkowej Dalmacji - region Sibenik, Trogir (Ciovo dopuszczalne, ale nie od strony lądu)?[/b]