Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament dla małzenstwa z 2letnim dzieckiem

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zxcv
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zxcv » 14.02.2008 21:09

Witam
Czy ktos moglby polecic jakis ciekawy apartament z widokiem na morze, biorąc pod uwage male dziecko lagodne zejscie na plaze i plytka wode.
Dziekuje
cro_hrubek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) cro_hrubek » 15.02.2008 10:22

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

My wybieramy się tam na przełomie lipca i sierpnia 2008 z 21-miesięcznym bąblem :D O apartamentach poczytasz sobie na podanej stronie a ja pozwolę sobie na kilka słów o samej miejscowości i lokalizacji Villi.

Promajna to małe, urokliwe i spokojne miasteczko położone ok 5-6 km od Makarskiej. Kwatera, o której wspomniałem zlokalizowana jest tuż przy plaży (ok. 10-20 m). Zejście do plaży to kilka schodków. Sama plaża jest super przede wszystkim z punktu widzenia małego człowieczka :D Drobny żwir, bardzo łagodne zejście do wody, a wzdłuż plaży drzewa, które w razie potrzeby gwarantują cień i chłód.
Jako dowód niech posłużą poniższe zdjęcia wykonane podczas wakacji w 2005r.

Plaża w Promajnie

Widok z plaży na Jadran

Widok z tarasu na plażę (zdjęcie wykonane akurat z innej sąsiedniej kwatery ale pozwala "naocznie" ocenić odległość od plaży)

Zachód słońca na plaży w Promajnie

Pozdrawiam
stafid
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stafid » 17.03.2008 21:25

zapodaj jakie są tam ceny
Ataner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ataner » 23.03.2008 20:15

Fajna plaża. Jadę do Promajny w sierpniu, dwie rodzinki 2x3, Hrubciu napisz coś więcej, odpoczęliście ... :wink:
Pozdrawiam. :papa:
cro_hrubek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) cro_hrubek » 24.03.2008 08:47

Ataner napisał(a):Hrubciu napisz coś więcej, odpoczęliście ... :wink:
Pozdrawiam. :papa:

Odpoczęliśmy a jakże !!! Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Promajnie - najlepszy dowód to fakt, że jedziemy tam ponownie :D

Napisz co Cię dokładnie interesuje - postaram się odpowiedzieć (na ile pamięć pozwoli :lol: )
Ataner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ataner » 24.03.2008 11:29

Dziękuje za namiary, już wysłałem zapytanie ,ale różnie to bywa z szybkością odpowiedzi.
Więc pozwól ,że skorzystam z twojej pamięci.
Jedziemy ze znajomymi : dwie rodziny po trzy osoby , dzieci potrzebują miejsca do kąpieli a dorośli względnego spokoju jak dzieci pójdą spać.
Jak ty to widzisz. Jakie były ceny i czy coś zbijaliście z kwoty wyjściowej.
Jak daleko do sklepu , plaży, może jast tarasik.
Przepraszam za moją dociekliwość, ale to tylko raz w roku mogę sobie tam wyskoczyć.
Pozdrowionka.
Piotrek. :papa:
cro_hrubek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) cro_hrubek » 26.03.2008 13:52

Ataner napisał(a):Jedziemy ze znajomymi : dwie rodziny po trzy osoby , dzieci potrzebują miejsca do kąpieli a dorośli względnego spokoju jak dzieci pójdą spać.

Na temat samej plaży i odległości do niej od apartamentu pisałem w poprzednim poście.
Sklep - najbliższy dosłownie 2 czy 3 posesje obok (dokładnie nie pamiętam). Trochę dalej jakieś 200-300 m na końcu uliczki przy poczcie był taki "mini-market".
Ceny - to była pierwsza połowa czerwca 2005 i wtedy (po drobnych negocjacjach) płaciliśmy 11 Euro za osobę. Apartament znajdował się w domu sąsiednim do tego, na który dałem Ci namiary. Był bez klimy i TV.

Pozdrawiam
zosia2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosia2005 » 27.03.2008 21:25

cro_hrubek napisał(a):
Ataner napisał(a):Jedziemy ze znajomymi : dwie rodziny po trzy osoby , dzieci potrzebują miejsca do kąpieli a dorośli względnego spokoju jak dzieci pójdą spać.

Na temat samej plaży i odległości do niej od apartamentu pisałem w poprzednim poście.
Sklep - najbliższy dosłownie 2 czy 3 posesje obok (dokładnie nie pamiętam). Trochę dalej jakieś 200-300 m na końcu uliczki przy poczcie był taki "mini-market".
Ceny - to była pierwsza połowa czerwca 2005 i wtedy (po drobnych negocjacjach) płaciliśmy 11 Euro za osobę. Apartament znajdował się w domu sąsiednim do tego, na który dałem Ci namiary. Był bez klimy i TV.

Pozdrawiam

Nasza rodzinka 2+1(2,5letnie)też ma chrapkę na wakacje w Promajnie lub Breli w ostatnim tygodniu czerwca lub na początku sierpnia2008. Poszukujemy pokoju z aneksem kuchennym za rozsądną cenę niedaleko plaży. Cztery lata wstecz - wieki temu - byliśmy w Promajnie i spaliśmy w 1 piętrowym pawilonie z pokojami bez żadnych aneksów. Budynek ten wtedy nie był jeszcze wykończony (tylko parter dla gości, niewykończone korytarze ale pokoje OK). Budynek ten stoi bokiem do plaży poniżej villi Suitc - znacie go?, teraz potrzebujemy coś do zamieszkania z dzieckiem. Proszę o namiary:
adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 13.12.2015 21:31

Odkopuję temat.
Przyznam że lokalizacja Villi Ivandić wpadła mi w oko.
Na stronie fotek sporo, opis ubogi.

Jeśli ktoś był w tych apartamentach to napiszcie proszę o ich wyposażeniu, lubię wiedzieć co jest a co muszę zabrać, tym bardziej że jedziemy z dzieciakami.
Wszelkie opinie mile widziane :wink:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone