Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament dla 9 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martam
Plażowicz
apartament dla 9 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) martam » 20.06.2006 16:30

witam!
wybieramy sie do Chorwacji po raz pierwszy. planujemy pobyt od 2-16 września. jedziemy w 6 osób dorosłych i 3 dzieci ( 3 lata;1,5 roku i 1)
czy ktoś mógłby może polecić sprawdzony apartament dla takiej ilości osób w Dalmacji. nie zdecydowaliśmy się jeszcze na żadną miejscowość jesteśmy otwarci na propozycje.
bede wdzięczna za podpowiedzi z góry dziękuję

ps. mój mail
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.06.2006 18:26

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Polecam.
apartament opisałem gdzies na forum w 2004r. oraz w temacie "apartament Marina". Uwazam że idealnie nadaje sie dla was
xennax
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) xennax » 21.06.2006 09:29

poslij maila to posle ci oferte od mojego Chorwata.
ja spedzam lato na kampie zawsze ale on ma apartamenty i znizki we wrzesniu np 5 os 30 Euro/dzien całość miejscowość Bilo/Primosten koło Sibenika
Ada_Ruda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ada_Ruda » 21.06.2006 11:51

Pytanie czy to maja byc 3 osobne apartamenty po 3 osoby czy chcecie byc razem Moge podac namiar na biuro z ktorego ja korzystalam (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) Biuro adria-travel Wlasnie wrocilam Bylismy z dziecmi i bylo super Jesli masz jakies pytania prywat. to pisz na gg 521478 Pozdrawiam Milego pobytu
martam
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) martam » 21.06.2006 12:21

dzięki wielkie za odzew
jedziemy w trzy rodziny więc chcielibyśmy mieć 3 pokoje. kuchnia i łazienka mogą być wspólne.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 21.06.2006 14:28

Jeśli macie ochotę na małą mieścinkę, 160 schodków prowadzących do plaży i rewelacyjny widok z zacienionego tarasu to polecam Villę Pisak w Pisaku (lub, jak mnie poprawiono: Pisku). Na samej górze willi jest własnie bardzo obszerny apartament z kilkoma sypialniami, 2 łazienkami, dużą kuchnią i jadalnią.
Mankamentem jest bardzo mały parking i dalekie odległości do wszystkiego. Za to plażyczka, morze, pobliskie zatoczki, do których można dopłynąć pontonem rekompensują wszystko.
Marin - właściciel lubi Polaków. Obdarowuje winem i udostępnia własny ogród warzywny.
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 21.06.2006 17:26

mama_Kapiszonka napisał(a):Jeśli macie ochotę na małą mieścinkę, 160 schodków prowadzących do plaży i rewelacyjny widok z zacienionego tarasu to polecam Villę Pisak w Pisaku (lub, jak mnie poprawiono: Pisku). Na samej górze willi jest własnie bardzo obszerny apartament z kilkoma sypialniami, 2 łazienkami, dużą kuchnią i jadalnią.
Mankamentem jest bardzo mały parking i dalekie odległości do wszystkiego. Za to plażyczka, morze, pobliskie zatoczki, do których można dopłynąć pontonem rekompensują wszystko.
Marin - właściciel lubi Polaków. Obdarowuje winem i udostępnia własny ogród warzywny.

Wszystko się zgadza tylko jeszcze nieprzyjemny zapach w apartamencie.
Mnie to przeszkadzało.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.06.2006 07:47

Mieliśmy do czynienia z dwoma apartamentami w willi. Jeśli się nie mylę to mieszkałeś w tym najniżej położonym -dwupoziomowym z osobną kuchnią, tuż przed naszym przyjazdem (jakaś karka z wymienionym Raciborzem była pod stolikiem). Natomiast ten górny, największy, miło nas zaskoczył - korzystaliśmy z niego, jak w naszej łazience zepsuł się podgrzewacz wody (a akurat ap był wolny). Tam na górze tego zaduchu w ogóle nie było. My narzekaliśmy na bardzo nieprzyjemną woń z łazienki. I dlaltego naszego apartemntu z kuchnią wybitą w skale ....niestety nie polecam!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

apartament dla 9 osób
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone