Po sezonie pojedziesz i sam sobie znajdziesz taki jaki Ci pasuje nawet
przy samej plaży. 50 m to już jest b.daleko. Radocha jest tylko wtedy
gdy masz dom przy plaży (dosłownie).
flowercia napisał(a):Podaje Podaca 100 km za Splitem nie ma tylko gdzie postawic samochodu pod samym apartamentem - trzeba u gory na parkingu,
flowercia napisał(a):
PS Nie wiem czemu czesc osob podaje swoje maile i nie chce podawac na stronach namiarow na takie apartamenty przeciez nikt Wam ich nie zajmie!!
mirek109 napisał(a):flowercia napisał(a):Podaje Podaca 100 km za Splitem nie ma tylko gdzie postawic samochodu pod samym apartamentem - trzeba u gory na parkingu,
Czy jest mozliwość podjechac pod dom by wyładować bagaże ????
Czy parking jest płatny ?? Jeżeli tak to ile ???flowercia napisał(a):
PS Nie wiem czemu czesc osob podaje swoje maile i nie chce podawac na stronach namiarow na takie apartamenty przeciez nikt Wam ich nie zajmie!!
Wiekszośc unika podawania namiarów na forum by nie łamać regulaminu i unikać reklamy na forum.
To nie obawa że komus zajma miejsce ))
Z tego co się orientuje wszystkie informacje były mile widziane (dla administratora) poza linkami i adresami )))
flowercia napisał(a):mirek109 napisał(a):flowercia napisał(a):Podaje Podaca 100 km za Splitem nie ma tylko gdzie postawic samochodu pod samym apartamentem - trzeba u gory na parkingu,
flowercia napisał(a):mirek109 napisał(a):flowercia napisał(a):Podaje Podaca 100 km za Splitem nie ma tylko gdzie postawic samochodu pod samym apartamentem - trzeba u gory na parkingu,
Odpalam 21.08 w te okolice/choć podobno pada co 2-gi dzień/proszę więc o ten adres-dzięki.pozd/e-mail/lider67@wp.pljacol8 napisał(a):TaTa ! Dokładnie tak jak to opisałeś miałem 2 lata temu w Tribunj koło Vodic. Jak chcesz to pisz na maila - podam Ci namiar.
scoota napisał(a):Witajcie! Właśnie wróciliśmy , szkoda, że tak szybko minęło, a tak długo czeka się na te upragnione wakacje w Chorwacji. Tym razem byliśmy w Draśnicach, w omawianym wyżej apartamencie MIR.Ogólnie było super extra, tutaj również podziekowania za dobre rady dla Zuzanny. No i do zobaczenia za rok! Pozdrowionka!