napisał(a) supervisior » 18.07.2005 14:15
Wioleta napisał(a):Czy możecie mi wytłumaczyć co na tej stronce pisze o warunkach w tym apartamencie?? i jakie są ceny bo jakoś nie mogę sie tego dopatrzeć
Witajcie
Wróciłem z tego apatramentu w zeszłym tygodniu standard jest naprawdę dobry-wszystko nowe , jest tak blisko morza że śpi się praktycznie na plaży przy otwartym tarasie - fale usypiają
. Ponadto fajna plaża bo z małych białych okrągłych otoczaków dla dzieci super miejsce.Draśnice mi przypadły do gustu spokój...
Mankamenty o których mogę Wam powiedzieć to :
- 2 miejsca w wodzie z boku aparementu -2 ujścia potoków górskich przy kórych spływa zimna woda i oziębia Jadran/maluchom to nie przeszkadzało
/ -tam była zimna woda ciepła była 10 m od brzegu
- jeśli ktoś szuka wygodnego parkowania to go tam na pewnonie nie znajdzie dosłownie masakra mnie to na początku dosłownie osłabiło i stwierdzilismy że po ostatecznym wklejeniu aut-nie ruszamy autem się do wyjazdu i tak się stało..
Gospodarz /Jure ok. gosć/ ma wykupione w odległości ok 400m kilka miejsc park. w porcie ale podjazd i dojazd tam radzę wykonać bedąc w dobrej formie
Ponadto zwróćcie uwagę czy w waszej łażience nie czuć z kanalizacji w niekórych /na dole/ był chyba jakiś bład w sztuce/ nie było polskiego hydraulika z plakatu
/
- w aparamencie dla 4 osób 2 wersalki 2 osobowe /nie wszystkim to odpowiada/
Mimo tych małych mankamentów jestem zadowolony , generalnie jest to sympatyczne miejsce a przedewszyskim wygodne /plaża na miejscu/ i jest prawie nad otwartym morzem./przesmyk międzu 2 wyspami/ . Blisko dobra knajpa hotelu Plaża z tarasem na otwarte morze.
Pozdrowienia dla Zuzanny
- Kod: Zaznacz cały