efka napisał(a):Dwa lata temu byłam w Primośten.Apartament przy samej plaży ,a właściwie nad plażą.Wystarczy zejść po schodkach......Plaża mała ,kameralna.
jacol8 napisał(a):TaTa ! Dokładnie tak jak to opisałeś miałem 2 lata temu w Tribunj koło Vodic. Jak chcesz to pisz na maila - podam Ci namiar. :)
Plumek napisał(a):Jak ktoś jeszcze potrzebuje namiary na apartamenty przy (a właściwie na) plaży, to takimi dysponuję Wiem, że są jeszcze wolne i stosunkowo przyzwoicie drogie :d
Drasnice koło Podgory (Makarska Riviera).
Plumek
nick102 napisał(a):Inaczej Rażaniec. Extra chata kilka apartamentów z balkonami. Z tyłu domu parking, a do plaży 20 m (nawet nie). Miasteczko (wioska) maleńka, spokojnie. Nad wodą sam nie jesteś co prawda, ale człowiek czuje sie tu bardzo lokalnie. Cisza, spokój także w nocy. Cena za apartament dla 5 osób ok.40 euro. za 100 kun mozna z rodzina połynąć motorówką na wysepkę i tam ponurkować. Obok jest camping - czasem sa tam darmowe grille z sardynek - pycha (+ich wino). widoki przepiękne - wokół góry. Blisko do Zadaru po zakupy w Kauflandzie najtaniej. Na miejscu knajpki sklep i mały poranny bazarek. Na terenie szkoły boisko czynne nawet w nocy za darmo. Sa tam 2 campingi. Ale jeden daleko od plaży. Najlepsze jest to, że schodzisz z plaży, graty materace zostawiasz na plaży (bo nikt nie wezmie) idziesz zjeść obiad czy po piwko do lodówki. Tak samo wieczorkiem masz ochote popływać, idziesz w kapielówkach tylko i pływasz. Polecam. Warunki extra w domu.
podrawiam.Piotr W.
petris napisał(a):Letica Tiho
Caklje 105 21327 Podgora
Croatia
tel 00385 21625387
Cztery metry od morza. moze nawet dwa .
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje