croktoś napisał(a):A potem...wiadomo...
Tylko czy Jadran to wytrzyma
Nie no, nie sądzę aby ze śmietników te rzeczy lądowały w Jadranie
croktoś napisał(a):Myślę,że ładowanie się komuś pod parasol w celu udowodnienia,że plaża jest publiczna jest właśnie buractwem
Znajdź sobie apartament bezpośrednio przy plaży (i zapłać za niego),a zmienisz zdanie.
Oczywiście nigdy nie zdarzyło mi się przeganiać kogoś,kto prawie władował mi się na leżak,ale niesmak pozostał.
krzyska napisał(a):Witam, my w przyszlym roku wybieramy sie w okolice breli, tucepi w czerwcu. Poszukujemy apatramentu dla 3 doroslych osob nad samym morzem, najlepiej z prywatna plaza. Bardzo prosze o namiary; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - z gory dziekuje
mario123452 napisał(a):Witam w czerwcu 2015 wybieramy się na CRO tj. 2 os dorosłe + 3 dzieci w wieku 2,7,9 czy może ktoś polecić fajne miejsce. Interesuje mnie przede wszystkim apartament położony jak najbliżej morza żeby w każdej chwili można było szybko zejść do domku. Dobrze by było aby apartament posiadał balkon z widokiem na morze:) oraz klimatyzację.Jeśli będzie parking to też by było super
Pozdrawiam
mario123452 napisał(a):Witam w czerwcu 2016 wybieramy się do CRO tj. 2 os dorosłe + 3 dzieci w wieku 2,7,9 czy może ktoś polecić fajne miejsce. Interesuje mnie przede wszystkim apartament położony jak najbliżej morza żeby w każdej chwili można było szybko zejść do domku. Dobrze by było aby apartament posiadał balkon z widokiem na morze:) oraz klimatyzację.Jeśli będzie parking to też by było super
Pozdrawiam
nick102 napisał(a):Inaczej Rażaniec. Extra chata kilka apartamentów z balkonami. Z tyłu domu parking, a do plaży 20 m (nawet nie). Miasteczko (wioska) maleńka, spokojnie. Nad wodą sam nie jesteś co prawda, ale człowiek czuje sie tu bardzo lokalnie. Cisza, spokój także w nocy. Cena za apartament dla 5 osób ok.40 euro. za 100 kun mozna z rodzina połynąć motorówką na wysepkę i tam ponurkować. Obok jest camping - czasem sa tam darmowe grille z sardynek - pycha (+ich wino). widoki przepiękne - wokół góry. Blisko do Zadaru po zakupy w Kauflandzie najtaniej. Na miejscu knajpki sklep i mały poranny bazarek. Na terenie szkoły boisko czynne nawet w nocy za darmo. Sa tam 2 campingi. Ale jeden daleko od plaży. Najlepsze jest to, że schodzisz z plaży, graty materace zostawiasz na plaży (bo nikt nie wezmie) idziesz zjeść obiad czy po piwko do lodówki. Tak samo wieczorkiem masz ochote popływać, idziesz w kapielówkach tylko i pływasz. Polecam. Warunki extra w domu.
podrawiam.Piotr W.
klerjeser napisał(a):mario123452 napisał(a):Witam w czerwcu 2016 wybieramy się do CRO tj. 2 os dorosłe + 3 dzieci w wieku 2,7,9 czy może ktoś polecić fajne miejsce. Interesuje mnie przede wszystkim apartament położony jak najbliżej morza żeby w każdej chwili można było szybko zejść do domku. Dobrze by było aby apartament posiadał balkon z widokiem na morze:) oraz klimatyzację.Jeśli będzie parking to też by było super
Pozdrawiam
Mielismy bardzo fajny apartament 5-osobowy w Mimicach. Przy samej "własnej" plaży, jakieś 40 schodków Z klimą, widokiem i parkingiem. Jeśli cię interesuje, pisz na PW.
Kamil i Patrycja napisał(a):nick102 napisał(a):Inaczej Rażaniec. Extra chata kilka apartamentów z balkonami. Z tyłu domu parking, a do plaży 20 m (nawet nie). Miasteczko (wioska) maleńka, spokojnie. Nad wodą sam nie jesteś co prawda, ale człowiek czuje sie tu bardzo lokalnie. Cisza, spokój także w nocy. Cena za apartament dla 5 osób ok.40 euro. za 100 kun mozna z rodzina połynąć motorówką na wysepkę i tam ponurkować. Obok jest camping - czasem sa tam darmowe grille z sardynek - pycha (+ich wino). widoki przepiękne - wokół góry. Blisko do Zadaru po zakupy w Kauflandzie najtaniej. Na miejscu knajpki sklep i mały poranny bazarek. Na terenie szkoły boisko czynne nawet w nocy za darmo. Sa tam 2 campingi. Ale jeden daleko od plaży. Najlepsze jest to, że schodzisz z plaży, graty materace zostawiasz na plaży (bo nikt nie wezmie) idziesz zjeść obiad czy po piwko do lodówki. Tak samo wieczorkiem masz ochote popływać, idziesz w kapielówkach tylko i pływasz. Polecam. Warunki extra w domu.
podrawiam.Piotr W.
Witam.
Masz może jakieś namiary na te apartamenty? Może dałbyś rade przesłać pare fotek na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje