[quote="mama_Kapiszonka"]emdzi...ja ją znalazłam fartem...dziś też (pod innym adresem) zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/quo
te]
apartament bardzo wczesny Gierek
Plumek napisał(a):Jak ktoś jeszcze potrzebuje namiary na apartamenty przy (a właściwie na) plaży, to takimi dysponuję Wiem, że są jeszcze wolne i stosunkowo przyzwoicie drogie :d
Drasnice koło Podgory (Makarska Riviera).
Plumek
Marjanek napisał(a):Pierwszy raz wybieramy się w te strony, interesuje nas spokojna,urocza okolica,byłoby miło gdyby niedaleko było większe miasto, ciekawe atrakcje.Obecnie jest nas 4 ale najprawdopodobniej ekipa się powiekszy o kolejną czwórkę.Prosimy o porady.Myśleliśmy o Dalmacji ...
Każdy namniar na na przyjemne zakwaterowanie blisko morza mile widziany.Pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bozena Kljaković napisał(a):papciu napisał(a):Witam, mam p[ytanko, Ma zarezerwowany pokój w Rażanji koło Rogoznicy, Z inform,acji uzyskanych wynika, żę mam 5 m do plaży. Chodzi o aparhotel MK . Czy ktos tam był?
Witaj!
Aparthotel jest super ,pozycja przy samym morzu ,maja bardzo dobre warunki,znam osobiscie wlascicieli.Polozenie hotelu w bardzo spokojnym miejscu.Wlasciciele oprucz hotela maja sklep,swoje pieczywo i restaueacje.Do Rogoznicy jest bkisko,wogule krutko mowiac swietne miejsce wypadowe,mozna dobrze wypoczyc i duzo zwiedzic.
Pozdrav i wesolych Swiat
dara napisał(a):Plumek napisał(a):Jak ktoś jeszcze potrzebuje namiary na apartamenty przy (a właściwie na) plaży, to takimi dysponuję Wiem, że są jeszcze wolne i stosunkowo przyzwoicie drogie :d
Plumek
Plumek slij namiary i fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z gory dzieki
Dosia napisał(a):dara napisał(a):Plumek napisał(a):Jak ktoś jeszcze potrzebuje namiary na apartamenty przy (a właściwie na) plaży, to takimi dysponuję Wiem, że są jeszcze wolne i stosunkowo przyzwoicie drogie :d
Plumek
Plumek slij namiary i fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z gory dzieki
Niktorn napisał(a):Dosia napisał(a):dara napisał(a):Plumek napisał(a):Jak ktoś jeszcze potrzebuje namiary na apartamenty przy (a właściwie na) plaży, to takimi dysponuję Wiem, że są jeszcze wolne i stosunkowo przyzwoicie drogie :d
Plumek
Z gory dzieki
Plumku!
Może mi też wyślesz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
Dosia napisał(a):Witam po dwuletniej przerwie.
Widzę, że temat który rozpoczelam mocno sie rozwinoł.
Ponawiam swoja prośbe o namiar na apartament dla 4 osób (lub 2 dwójki dzieci sa już duże) blisko plaży i koniecznie z tarasem na którym przy kawce (i nie tylko) można podziwiać wspaniały widok morza.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dosia napisał(a):Niktorn napisał(a):Dosia napisał(a):dara napisał(a):Plumek napisał(a):Jak ktoś jeszcze potrzebuje namiary na apartamenty przy (a właściwie na) plaży, to takimi dysponuję Wiem, że są jeszcze wolne i stosunkowo przyzwoicie drogie :d
Plumek
Z gory dzieki
Plumku!
Może mi też wyślesz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki
Ja poprosze ten namiar na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ania137 napisał(a):Kto z Was ma do polecenia apartament dla dwóch małżeństw .Interesuje nas cisza i spokój, luzik. Wszyscy pływamy , więc zejście jak najbliżej wody, a miejsce - dowolne. Chcemy jechac na dwa tygodnie od 15 lipca 2008r.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje