Witam wszystkich.
Czy ktoś był może w Vela Luce (Korcula) w hotelu Adria i może podzielić się opinią ?
pzd,
Kurpis.
emdzi napisał(a):Witam serdecznie.
popczytałam trochę Tych Waszych stron w sumie to parę osób chciałam prosić o namiary bądz w ogole o inf gdzie dane miejscowości się znajdują do jak na razie nie jestem w temacie.
A w sumie to ze wzgledu na dzieci to wolałabym krótszą trasę niż południowa Dalmacja....czy macie może sprawdzone miejca na Istarii i Kavrner
miejski napisał(a):emdzi napisał(a):Witam serdecznie.
popczytałam trochę Tych Waszych stron w sumie to parę osób chciałam prosić o namiary bądz w ogole o inf gdzie dane miejscowości się znajdują do jak na razie nie jestem w temacie.
A w sumie to ze wzgledu na dzieci to wolałabym krótszą trasę niż południowa Dalmacja....czy macie może sprawdzone miejca na Istarii i Kavrner
Cześć emdzi,
Czyżby Aśka cię tutaj przywiodła
Jeśli chodzi o to gdzie się poszczególne miejscowości znajdują, to posłuż się zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (pokaże gdzie i wyznaczy trasę) albo Google Earth (widać nawet konkretne kwatery itp). Sporo też jest o Chorwacji w tutejszym serwisie www.cro.pl (portal, nie forum).
My też na wstępie myśleliśmy o Istrii, ale wyszliśmy z założenia, że jak mamy jechać 12 godzin to i 3 następne wytrzymamy - no i Brela zarezerwowana
Pozdrowienia dla Ciebie i szkodników...
Hubert
emdzi napisał(a):a własnie jaki czas zakładaliście na dojazd do wyznaczonego celu...
a jaki był własciwy???
Myślisz Miejski że starczyłoby Wam 13-14 godz na przejechanie tej trasy ??
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje