Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament bezpośrednio przy plaży...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
eisman
Plażowicz
Caklje

Nieprzeczytany postnapisał(a) eisman » 23.04.2006 10:44

Witam, pisaliscie juz o apartamentach przy samej plazy w Caklje, ale nie moge nigdzie znalezc namiarow, kiedys bylem na ich stronce www, a teraz jakby znikla. Prosze o jakies namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
goska_owl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) goska_owl » 06.05.2006 18:43

to ja też poprosze o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 06.05.2006 19:40

nie wiem dlaczego wszyscy, na forum, jakošć kwatery oceniaja przez bliskošć do plazy(przeciez kazdy my samochod)
morze blisko maista na pewno nie jest barzo czyste(mało miast ma doprowadzona kanalizacje)
wakacje, to nie tylko plaza i tłok, mišle ze to przeszłošć
teraz na Istri najbardzej sprzedawane sa nieruchomošci(dla obcych), kylka kilometrow od morza
najcenniejsze turysticzne kwatery sa teraz apartamenty z ogrodem, grilem itp.
gdze gošć czuje sie wigodnie i ma kontakt z włašcicielem, poprostu zyje mentalnošciom tutejszych
moze to roznica miedzy Istra a Dalmacjom
pozdrawim
eisman
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) eisman » 06.05.2006 19:57

dlatego ze lece samolotem z malym dzieckiem i nie mam zamiaru z tobolkami chodzic na plaze, a grill to mam w domu
pozdrawiam
TaTa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) TaTa » 06.05.2006 20:14

Mirko, zobacz jak rozpoczął się ten wątek. To było tylko nieszkodliwe moje zboczenie. Napewno nie wszyscy chcą apartamenty blisko morza. Ja poprostu chciałem spróbować właśnie takich bo zawsze miałem daleko...
Bądż wyrozumiały i tolerancyjny dla mniejszości... :)
goska_owl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) goska_owl » 07.05.2006 09:10

Tata jak zaczynał sie ten wątek był pażdziernik 2004 roku i co? Skorzystałeś z któregos namiaru? Pytam bo ciekawa jestem czy tez poleciłbyś to miejsce
anne
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) anne » 07.05.2006 10:57

ja również prosze wszystkich tutaj o namiary na kwatery blisko morza - wolałabym wybrac się w sprawdzone miejsce... adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
goska_owl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) goska_owl » 16.05.2006 21:02

a ja niestety nadal nic nie dostałam.......... buuuuuuuuuuu :cry:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
KasiaN
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaN » 22.05.2006 11:15

Ja tez bardzo prosze o namiary na domki w Omisiu. Będe tam w tym roku w pierwszej polowie sierpnia.
KasiaN
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaN » 22.05.2006 11:15

Przesyłam swojego maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
papciu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) papciu » 23.05.2006 13:13

Witam, mam p[ytanko, Ma zarezerwowany pokój w Rażanji koło Rogoznicy, Z inform,acji uzyskanych wynika, żę mam 5 m do plaży. Chodzi o aparhotel MK . Czy ktos tam był?
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 05.04.2007 21:59

Czy ktoś mógłby przesłać więcej informacji na temat apartamentów w Caklje, jakieś zdjęcia info o tym jakie tam są plaże, bo nie mogę znaleźć zbyt wielu informacji na temat tej miejscowości.
Mój namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.04.2007 22:56

Caklje to dzielnica Podgory
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 08.04.2007 12:06

papciu napisał(a):Witam, mam p[ytanko, Ma zarezerwowany pokój w Rażanji koło Rogoznicy, Z inform,acji uzyskanych wynika, żę mam 5 m do plaży. Chodzi o aparhotel MK . Czy ktos tam był?

:D Witaj!
Aparthotel jest super ,pozycja przy samym morzu ,maja bardzo dobre warunki,znam osobiscie wlascicieli.Polozenie hotelu w bardzo spokojnym miejscu.Wlasciciele oprucz hotela maja sklep,swoje pieczywo i restaueacje.Do Rogoznicy jest bkisko,wogule krutko mowiac swietne miejsce wypadowe,mozna dobrze wypoczyc i duzo zwiedzic.
Pozdrav i wesolych Swiat :!:
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 08.04.2007 12:16

pawlop napisał(a):Czy ktoś mógłby przesłać więcej informacji na temat apartamentów w Caklje, jakieś zdjęcia info o tym jakie tam są plaże, bo nie mogę znaleźć zbyt wielu informacji na temat tej miejscowości.
Mój namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

:D Caklje jest w Podgorze tak sie nazywa dzielnica ,Janusz ma racje.
Prawie wszystkie domy w Caklje sa przy morzu,ponizej promenady i ulicy rozciaga sie plaza drobno zwirowa,do centrum Podgory mozna pojsc spacerem.Moim zadaniem Caklje sa swietne,ale istnieje pewien problem,a to jest ze mase tych pieknych domow przy morzu niema dowolnej liczby parkingow.Jezeli bedziecie robic rezerwacje ,to pierwsze pytanie niech bedzie czy maja parking,bo jezeli nie to wlasciciele znajda jakies miejsce dla Was ,ale moze byc ze za parking bedziecie musieli niezle zaplacic :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament bezpośrednio przy plaży... - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone