Zdecydowaliśmy się na 14'sto dniowe wakacje w Basce Vodzie (a czwarty raz w CRO )
Czy ktoś kojarzy okolicę, ul. A.G. Matosa w Basce Vodzie? Jak wyglada okolica?
edekstary napisał(a):Witajcie!
W tym roku zamierzamy się wybrać nieco niżej.... Przeglądałem już wiele stron internetowych z apartmanami i albo ciężko znaleźć w ogóle taki dla 2ch osób, albo po prostu wychodzi drogo (60-70 euro, bo blisko morza - a to nie jest dla nas warunek - można się przejść )
Czy był ktoś w którymś z miast wymienionych w tytule wątku i spał w 2 osobowym apartamencie?
Jeśli tak, bardzo proszę o namiary na priv
kwiatek76 napisał(a):szukam ciekawych, tanich ofert na nocleg w okolicy baska voda ,omis dajcie namiary na sprawdzone oferty blisko morza do 100m
beti.ka napisał(a):Kochani cromaniacy, bardzo proszę o namiary na w miarę tanie, sprawdzone apartamenty 4 osobowe lub 2 osobowe - okolice Makarskiej, Brela lub Omis... będę wdzięczne o jakiekolwiek namiary. Ja mogę natomiast chętnie podać namiary na sprawdzone i bardzo fajne apartamenty w miejscowości Orebic;) Proszę o jakiekolwiek inf na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mam sprawdzony w Breli - ale lipiec/ sierpień brak wolnych miejsc.Beatap78 napisał(a):Witam,
Szukam i szukam na necie kwater i nie mogę nic upolować:( Piszę maile i też nic:( może ktoś ma sprawdzony lokal w Brela lub Baska Voda? Jedziemy w 5 osób - 2+3 dzieci (wiek dzieci od 6 do 9 lat). W sumie to 6-latek może spać z nami... mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje