Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Baśka Voda lub Brela

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jacck77
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Jacck77 » 27.06.2013 22:05

mech napisał(a):Jacck77 możesz wysłać mi jeszcze raz ten namiar, bo nic nie dostałem kurde :/
Gdzie mi to wysłałeś powiedz?

Qrde wysłałem do użytkownika Merci tylko, jak podasz maila to wyslę szybciej.
mech
Plażowicz

Postnapisał(a) mech » 28.06.2013 22:21

Myślałem, że mój mail się wyświetla gdzieś w profilu:D - stawiam tu pierwsze kroki.
Z góry bardzo dziękuję i Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 18.07.2013 14:08 przez mech, łącznie edytowano 1 raz
adamzg
Autostopowicz

Postnapisał(a) adamzg » 28.06.2013 23:06

Witam
szukam jakiegs domku badz apatramentu w Makarska lub okolica 5 osobowa ekipa
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mech
Plażowicz

Postnapisał(a) mech » 25.07.2013 00:34

Zamieszkaliśmy w apartamencie o którym pisałem z Jacck77 w Baska Voda.
Super apartament, blisko plaża, bardzo mili, chętnie służący pomocą właściciele.
To link z namiarem i zdjęciami kwatery:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Polecamy!!!
mysterio
Turysta

Postnapisał(a) mysterio » 25.07.2013 21:24

Witam
Orientuje sie ktos czy w okolicy Baska Voda/Bratus od 15 stego sierpnia beda problemy ze znalezieniem w ciemno jakiejs fajnej miejscowki dla 6-7osob?
Czy to jeszcze jest szczyt sezonu?

Pozdrawiam!
nailew
Plażowicz

Postnapisał(a) nailew » 25.07.2013 22:39

Właśnie wróciłam z Baski Vody. Nie powinniście miec problemów ze znalezieniem fajnej miejscówki. Na każdym kroku były kartki z wolnymi apartamentami i pokojami. Jeśli chcesz mogę dac namiar na super miejscówkę. Byliśmy w tym samym miejscu już 2 raz. Nigdy nie spotkałam się z taką gościnnością i życzliwością. Apartament jakieś 200m do morza, jak się trafi na 2 piętro to jest widok na morze, jeśli nie to widok na góry.
adi75
Autostopowicz

Postnapisał(a) adi75 » 26.07.2013 05:34

witam,jak można to proszę o namiar na tą miejscówkę,wybieram się 30.07 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bodek_ZG
Autostopowicz

Postnapisał(a) Bodek_ZG » 26.07.2013 07:55

Poproszę również namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szczaw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) szczaw » 27.07.2013 21:36

czy mogę również prosić o namiar na tę kwaterkę w Baśka voda -na jakie ceny się nastawić apartament 2 dorosłych + 3 dzieci termin 18.08-31.08 -myślicie że będzie kłopot znaleźć w ciemno .Dzięki za pomoc
granwork
Autostopowicz

Postnapisał(a) granwork » 28.07.2013 20:47

Również wybieram się w te rejony można prosić namiary 4 dorosłe osoby (2 i 2 ) email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Alexaa
Podróżnik

Postnapisał(a) Alexaa » 17.08.2013 18:34

mam pytanie czy 70E w apartamencie 4osobowym od 01.09-11.09 to dużo czy to dobra cena? bardzo proszę o odpowiedź.
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 17.08.2013 18:49

Nie piszesz gdzie... nie piszesz jak daleko od plaży.. nie piszesz jakie wyposażenie.. nie piszesz ile pomieszczeń.. a oczekujesz by ktoś wywróżył Ci coś z fusów..

dziwne...

PS w Breli w 2011 za apartament 2 osobowy z balkonem widokiem na morze w pierwszej linii zabudowań i za takie widoki
Obrazek
Obrazek
płacilismy 50 E. Więc mozesz sobie porównać .

Pozdrav

PS w moim odczuciu w podanym okresie (po sezonie) 70 E to troche duzo.
Alexaa
Podróżnik

Postnapisał(a) Alexaa » 17.08.2013 19:14

No tak przepraszam nic nie napisałam, ul frankopanska do morza 100m dwa oddzielne pokoje, dwie łazienki, dwa aneksy kuchenne duży wspólny taras z widokiem na morze. Chcemy na pewno jechać do Breli, wiem, że jest dużo zwolenników jazdy w ciemno, ale ma obawy i się boje, że bedziemy zmęczeni nic fajnego nie będzie weźmiemy pierwszy lepszy. Wysłałam setki maili i ceny za apartament czteroosobowy 60-70€ i bardzo dużo zajętych. Bardzo proszę o pomoc i jakieś rady co robić?
victoo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) victoo » 17.08.2013 19:36

60 Euro za 4 osoby to tak dosyć spoko, jeżeli apartament jest ładny, z balkonem, klimą i widoczkiem na morze to bym brał.

dwa lata temu byłem w Breli od 24.08 do 7.09. Gdy przyjechaliśmy 24 sierpnia mieliśmy problem ze znalezieniem apartamentu, natomiast 1 września chyba 80% ludzi wyjechała i można było przebierać do woli. W tym roku chyba wyskoczę do Breli właśnie 1-2 września.
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 17.08.2013 19:40

Można wyjść z założenia, że wrzesień jest już po sezonie i jechać w ciemno.

Można też wyjść z założenia ze Brela to mała mieścina ale za to bardzo atrakcyjna, a poza tym z tym "po sezonie" to nie jest tak do końca bo wyjazd planujecie na początek września. Biorąc to pod uwagę nie zaleca sie jechać w ciemno.

My ZAWSZE rezerwujemy przez neta. Wszak to większy spokój psychiczny.. i po dojechaniu na miejsce nie ma konieczności biegania i szukania kwatery.

Faktem tez jest że nawet w środku lipca 2011 przy drodze z Breli do Makarskiej a szczególnie przy wjeździe do tego drugiego miasta stało wiele osób oferujących kwaterki. Więc można założyć, że we wrześniu tych osób a co za tym idzie - wolnych kwater- będzie jeszcze więcej. (argument za brakiem konieczności rezerwowania)

Rada: na wakacje czekacie co najmniej 10 miesięcy (jak nie więcej). Urlop to czas wyczekiwany. Przez wielu wytęskniony. Czy warto sie bawić w "krakowskiego centusia" i odliczać kasę co do grosza?
Weżciie ten apartament który Wam się najbardziej podoba.

Brela to nie Nowy Jork i wszędzie można dotrzeć pieszo w bardzo krótkim czasie. Do Baski Vody promenada w niecałą godzinę. Do Makarskiej wzdłuż plazy w okolo 2,5 godziny.
Wiec po co to dramatyzowanie i panikowanie???

SPOKOJNIE! To ma być urlop a nie nerwówka ! :) (choć ta ostatnia nie jest do uniknienia) :)

Pozdrav
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament Baśka Voda lub Brela - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies