Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Baśka Voda lub Brela

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
blazej_k1
Croentuzjasta

Postnapisał(a) blazej_k1 » 01.02.2013 10:12

ania.i napisał(a):nie nie, nic się nie dogadaliśmy.. nie dostałam od Ciebie maila, nie wiem więc co rezerwować ;)

Witam puściłem jeszcze raz namiar . Największymi plusami jest cena i lokalizacja sprawdź sobie na google maps jeśli chodzi o to co jest w środku to działająca klima w cenie pokoju własna łazienka z kuchenką elektryczną taras w zależności od pokoju my bierzemy sama góre 4+1, Polecam. :)
ania.i
Odkrywca

Postnapisał(a) ania.i » 05.02.2013 21:48

blazej_k1 napisał(a):
ania.i napisał(a):nie nie, nic się nie dogadaliśmy.. nie dostałam od Ciebie maila, nie wiem więc co rezerwować ;)

Witam puściłem jeszcze raz namiar . Największymi plusami jest cena i lokalizacja sprawdź sobie na google maps jeśli chodzi o to co jest w środku to działająca klima w cenie pokoju własna łazienka z kuchenką elektryczną taras w zależności od pokoju my bierzemy sama góre 4+1, Polecam. :)

dzięki za wiadomość :) zostaliśmy jednak przy Igrane :)
dziś poszła zaliczka :hut:
Ostatnio edytowano 08.02.2013 19:03 przez ania.i, łącznie edytowano 1 raz
anubis2423
Cromaniak

Postnapisał(a) anubis2423 » 05.02.2013 21:55

ładny ten apartamentw igrane :D a zapytam daleko do plaży, i jaka cena? :D pozdro
ania.i
Odkrywca

Postnapisał(a) ania.i » 05.02.2013 22:16

anubis2423 napisał(a):ładny ten apartamentw igrane :D a zapytam daleko do plaży, i jaka cena? :D pozdro

95eur, do plaży 40m, potwierdza to relacja jednej z CroManiaczek...ja tam jadę w sierpniu pierwszy raz
jakbyś szukał czegoś w Igrane to zerknij też na apartamenty Daniel Mihajlevic Plaža 37. HR-21329. Nie byłam w nich ale są dosłownie na samej plaży ( ja otrzymałam cenę 103eur za 4 os + 1 dziecko)

a z tańszych Villa Sulenta, dostałam od nich maila, że 5 jest wolny- 90eur, wg info ze strony 150m do plaży
hannah
Globtroter

Postnapisał(a) hannah » 08.02.2013 09:40

Witam.A może ktoś z Was ma namiary na domek lub apartament gdzie można wypocząć razem z pupilem tzn pieskiem?Bardzo prosze o jakieś naiary jeśli ktoś wie.Dzieki.
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 12.02.2013 21:21

l u d z i e !!!!!

GDZIE JEST NAPISANE ZE JA DYSPONUJĘ NAMIARAMI NA KWATERY W BRELI?

Byliśmy z żoną w Breli w jednej (CYFROWO: 1) kwaterze. Na CRO forum wielokrotnie podalismy namiary na ta kwaterę a od kilku dni dostajemy dziesiątki emaili z prośbą o namiary na KWATERY!

Emailowym hitem była prośba abyśmy to my w czyims imieniu wysyłali emaile do ludzi w Chorwacji z zapytaniem o konkretne kwatery dla konkrentej liczby osób.
[/size]
Ostatnio edytowano 21.06.2013 10:55 przez cronaturki, łącznie edytowano 3 razy
mysza86
Globtroter

Postnapisał(a) mysza86 » 21.06.2013 10:49

hannah napisał(a):Witam.A może ktoś z Was ma namiary na domek lub apartament gdzie można wypocząć razem z pupilem tzn pieskiem?Bardzo prosze o jakieś naiary jeśli ktoś wie.Dzieki.

Apartamenty Valeo w Baskiej Vodzie :) z tego co czytałam na stronie akceptują :)
aro1976
Turysta

Postnapisał(a) aro1976 » 25.06.2013 12:16

Szukam apartamentu w okolicy Baśko Vody ,2dorosłych +2 dzieci w terminie od 05.08 na 10 dni. Z góry dziękuje za pomoc.
Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jacck77
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Jacck77 » 25.06.2013 16:33

aro1976 napisał(a):Szukam apartamentu w okolicy Baśko Vody ,2dorosłych +2 dzieci w terminie od 05.08 na 10 dni. Z góry dziękuje za pomoc.
Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

W tym co jestem jest idealny dla 2+2, ale nie wiem czy wolny w tym terminie. :D
mech
Plażowicz

Postnapisał(a) mech » 26.06.2013 17:19

Podaj namiar Jacck77 na tą kwaterę. Jest nas 4 osoby i jedziemy do Baska Voda. Szukamy właśnie apartmanu 2+2 :)
Jacck77
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Jacck77 » 26.06.2013 18:16

mech napisał(a):Podaj namiar Jacck77 na tą kwaterę. Jest nas 4 osoby i jedziemy do Baska Voda. Szukamy właśnie apartmanu 2+2 :)

Podeślę Ci maila do właściciela na PW. A reszta należy do Ciebie, apartament pierwsza klasa z widokiem na jadran, niecałe 100 metrów od plaży.
mech
Plażowicz

Postnapisał(a) mech » 26.06.2013 22:03

Jacck77 napisał(a):
mech napisał(a):Podaj namiar Jacck77 na tą kwaterę. Jest nas 4 osoby i jedziemy do Baska Voda. Szukamy właśnie apartmanu 2+2 :)

Podeślę Ci maila do właściciela na PW. A reszta należy do Ciebie, apartament pierwsza klasa z widokiem na jadran, niecałe 100 metrów od plaży.

Super, czekam na priv. Z góry dzięki :)
mercii
Plażowicz

Postnapisał(a) mercii » 27.06.2013 06:52

Jacck77 czy mógbyś mi też przesłać namiar na aprtamnet w Baśka Voda. Jedziemy 2+1, 20go sierpnia.
Czy taki termin pozwala na znalezienei kwatery w ciemno będą ok 12:00 na miejscu?
Z góry bardzo dziękuje.
Jacck77
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Jacck77 » 27.06.2013 08:29

mercii napisał(a):Jacck77 czy mógbyś mi też przesłać namiar na aprtamnet w Baśka Voda. Jedziemy 2+1, 20go sierpnia.
Czy taki termin pozwala na znalezienei kwatery w ciemno będą ok 12:00 na miejscu?
Z góry bardzo dziękuje.

Namiary masz na mailu :D
Pozdrawiam
mech
Plażowicz

Postnapisał(a) mech » 27.06.2013 22:02

Jacck77 możesz wysłać mi jeszcze raz ten namiar, bo nic nie dostałem kurde :/
Gdzie mi to wysłałeś powiedz?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament Baśka Voda lub Brela - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies