mamaania napisał(a):Bedę wdzięczna za wszelkie informacje na temat Villa Ana w Baska Voda ul. Naputica. Po nieudanej próbie rezerwacji apartamentu w zeszłym roku w Breli wybór padł właśnie na Villa Ana. Proszę o informacje czy byliście zadowoleni z pobytu, jak właściciele i lokalizacja. Pozdrawiam
Przemek325 napisał(a):mamaania napisał(a):Bedę wdzięczna za wszelkie informacje na temat Villa Ana w Baska Voda ul. Naputica. Po nieudanej próbie rezerwacji apartamentu w zeszłym roku w Breli wybór padł właśnie na Villa Ana. Proszę o informacje czy byliście zadowoleni z pobytu, jak właściciele i lokalizacja. Pozdrawiam
Byłem w zeszłym roku. Polecam w 100%. Bardzo miła właścicielka, w środku czyściutko, duże apartamenty, dobrze wyposażone, blisko do plaży i centrum.
piotrh_ napisał(a):Witam,
po 4-krotnym pobycie w DRAGE k.Pakostane szukam nowych "wyzwań" w CRO
Jako cel obrałem sobie miejscowość BRELA
Może ktoś pomoże gdzie tam szukać apartamentu
najlepiej trochę dalej od centrum może być do ok 1km od plaży.
Może naewt ktoś bezpośrednio na priv "podpowie mi" jakąś kwaterę
Dwóch dorosłych + 3 dzieci.
Apartament z aneksem kuchennym .....
Piotr
Fari napisał(a):Hej - czy możecie polecić jakiś apartament z basenem w tej okolicy? Może być kawałek poza miastami albo jakiś hotel jeżeli jest godny polecenia
Janusz Bajcer napisał(a):Fari napisał(a):Hej - czy możecie polecić jakiś apartament z basenem w tej okolicy? Może być kawałek poza miastami albo jakiś hotel jeżeli jest godny polecenia
Poza miastami w tej okolicy jest Biokovo, hotele są w miasteczkach.
Fari napisał(a):Hej - czy możecie polecić jakiś apartament z basenem w tej okolicy? Może być kawałek poza miastami albo jakiś hotel jeżeli jest godny polecenia
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje