Guinness79 napisał(a):Jestem pierwszy raz w Chorwacji i akurat w Basce Vodzie. Fajnie ale idąc spacerkiem z żoną i córką promenadą z Baski do Breli stwierdzilismy? że plaże w Breli są piękne. Jedne są większe, a inne mnjejsze, klimatyczne w zatoczkach. Następnym razem wybierzemy Brele.
rafknives napisał(a):... a ja z rodziną waham się czy Rogoznica czy Brela i coś coraz bardziej nastawiam sie na ta drugą.
Planujemy wyjazd na dwie rodziny - jak zawsze. 2 x 2+2 (w sumie 4 dorosłych i 4 dzieci w wieku od 10 do 15 lat).
Macie jakieś sprawdzone miejsce dla dwóch rodzin? (oddzielne apartamenty w tym samym budynku, blisko wody bo dzieciaki żyć nie dadzą, z aneksami kuchennymi etc). Z góry dziękuję za pomoc. W ubiegłym roku byliśmy w Vodicach, gdyby coś ktoś - to służę pomocą.
Wyjazd planujemy od 23 czerwca 2018 na min 10 dni. W razie w proszę o e-mail rafknives (at) gmail.com
Majek07 napisał(a):A czy ktoś stacjonował w apartamencie Joni w Breli na ul. Bartola Kašića 18 ?
Nat1985 napisał(a):A ja szukam informacji o noclegach przy Podraci 12. Ktoś zna tę okolicę? Mam wstępną rezerwację.
Nat1985 napisał(a):Tak tak, na mapkę patrzyłam, natomiast bardziej chodzi mi o okolicę - sklep, plaża, centrum itd. A może ktoś był pod tym adresem na wakacjach?
birkin napisał(a):Witam.
W których miejscach Breli znajdują się fajne i nie zatłoczone plaże? Ktoś napisał kilka stron wczęsniej, że nie poleca ulicy Stomarica, dlaczego?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje