edi84widzew napisał(a):Poleci ktoś fajny apartament z dwoma sypialniami w Baśce??
Villa ria - jest ok. byłem tam w zeszłym roku
MeggiW napisał(a):W przypadku Breli nie polecam ulicy Stomarica i Dunaj oraz powyższych. Niestety trzykrotne zejście na dół jest ponad ludzkie siły, do centrum też daleko.
MeggiW napisał(a):Dużo szczurów w sezonie letnim, nie wiem czy ja miałam takie szczęście czy inni też się spotkali, zarówno w miasteczku jak i w apartmanach.
MeggiW napisał(a):Przyznam szczerze, że trochę jestem rozczarowana Brelą. Wiem, że kilka osób mnie zlinczuje ale bardziej podobała mi się Baska Voda, Podgora i Tucepi
lukasz1701 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów. Jesteśmy po pierwszym wypadzie do Chorwacji, Byliśmy w Basko Polje. Chorwacja nas zachwyciła, i planujemy w tym roku wrócić. Z racji spontanicznej decyzji, wybraliśmy camping. Byliśmy pod wrażeniem Chorwacji, Breli, Makarskiej, zabraliśmy ze sobą rowery przejeździliśmy wiele km promenadą. Widoki przepiękne...Niedługo pochwalimy się relacją. Na campingu utrapieniem była jednak temperatura w namiocie, w związku z czym, w tym roku chcielibyśmy coś zarezerwować wcześniej, coś sprawdzonego w rozsądnej cenie...Bylibyśmy bardzo wdzięczni za namiary. Interesowałby nas jakiś malutki apartament niedaleko morza, dla dwojga, z łazienką i małym
aneksem kuchennym, ewentualnie domek letniskowy...Budżet jakim dysponujemy to 2000 tys i 7 dni.... Z góry dziękujemy...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje