Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Baśka Voda lub Brela

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikolaj
Odkrywca

Postnapisał(a) Mikolaj » 07.01.2013 17:33

Ludziska, trochę inicjatywy, jak nie wyślecie z 50 maili i nie spędzicie tygodni przed komputerem to nie znajdziecie :P taki to urok tych poszukiwań :)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Postnapisał(a) pawelli » 07.01.2013 19:57

Też jestem tego zdania.
Poszukiwania - to też część wyprawy do Hrvatska !!!
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 07.01.2013 21:00

jak jednak widać wiele osób woli mieć wszystko na złotej tacy podane.. szkoda że nie chcą by ktoś za nich na urlop pojechał.. :) Jeśli jednak jest ktoś chętny na taki układ to ja się piszę ale to już w 2014 bo w 2013 naszym celem jest iSTRIA.
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 08.01.2013 19:00

Potencjalni Cromaniacy !!!!!!! Czy wy nie przeginacie???????????

Nie dość że dla wielu osobom z was NIE CHCE SIĘ szukać apartamentów, nie dość że wielu osobom z Was NIE CHCE SIĘ czytać postów zawierających wszystkie dane i opis apartamentów które ktoś poleca TO JESZCZE CHCECIE BY KTOŚ W WASZYM IMIENIU PISAŁ ZAPYTANIA DO KWATER Z ZAPYTANIEM CZY JEST MIEJSCE W DANYM TERMINIE I JAKA JEST CENA ZA PODANĄ PRZEZ WAS LICZBĘ OSÓB.

Jeżeli nie znacie jakiegokolwiek języka poza polskim - to jak chcecie jechać do Chorwacji i egzystować w tym pięknym kraju ???? Będziecie wszędzie chodzić z tłumaczami ? Ze słownikami ?

:) :) :) :) :) Teraz czekamy na to by odezwała się do nas parka która nam zaproponuje by zamiast nich jechać do Chorwacji w 2014. :) :) :) :) :)
Jacck77
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Jacck77 » 08.01.2013 20:02

cronaturki napisał(a):Potencjalni Cromaniacy !!!!!!! Czy wy nie przeginacie???????????

Nie dość że dla wielu osobom z was NIE CHCE SIĘ szukać apartamentów, nie dość że wielu osobom z Was NIE CHCE SIĘ czytać postów zawierających wszystkie dane i opis apartamentów które ktoś poleca TO JESZCZE CHCECIE BY KTOŚ W WASZYM IMIENIU PISAŁ ZAPYTANIA DO KWATER Z ZAPYTANIEM CZY JEST MIEJSCE W DANYM TERMINIE I JAKA JEST CENA ZA PODANĄ PRZEZ WAS LICZBĘ OSÓB.

Jeżeli nie znacie jakiegokolwiek języka poza polskim - to jak chcecie jechać do Chorwacji i egzystować w tym pięknym kraju ???? Będziecie wszędzie chodzić z tłumaczami ? Ze słownikami ?

:) :) :) :) :) Teraz czekamy na to by odezwała się do nas parka która nam zaproponuje by zamiast nich jechać do Chorwacji w 2014. :) :) :) :) :)

Przesadzasz z tym językiem:), nie potrzeba znać żadnego ,aby jechać do Chorwacji. Polski wystarczy, co nie znaczy ,że znajomość języków w pewnych sytuacjach przyda się.
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 08.01.2013 20:24

Jacck77 napisał(a):
cronaturki napisał(a):Potencjalni Cromaniacy !!!!!!! Czy wy nie przeginacie???????????

Przesadzasz z tym językiem:), nie potrzeba znać żadnego ,aby jechać do Chorwacji. Polski wystarczy, co nie znaczy ,że znajomość języków w pewnych sytuacjach przyda się.

dostałem kilka wiadomości typu "mam prośbę , czy mozesz napisać do tego pensjonatu co mi polecalaś w brelli czy mają wolne terminy lipiec ? .... i jaka cena"

ale to ja przesadzam ? :)
Może faktycznie nie trzeba znać języków by egzystować w Chorwacji ale jak widać ludziom SIĘ NIE CHCE Ruszyć swoimi makówkami by sklecić kilka zdań w innym języku niż polski.

PS i jeszcze sie okazało w powyższej wiadomości ze jestem kobietą.... ręce opadają :)
tolek1
Odkrywca

Postnapisał(a) tolek1 » 08.01.2013 22:17

Wystarczy "Tłumacz Google". Wprawdzie nigdy nie będzie całkowicie poprawny, ale sens będzie zachowany.
principessina
Turysta

Postnapisał(a) principessina » 08.01.2013 22:35

Witam witam w tym roku zabralam sie wczesnie za szukanie apartamentu na sierpien, gdyz w tamtym w marcu nie tyle co nie bylo wolnych apartamentow, ale wolnych miejsc na prom (plyniemy z Bari), czytalam o Brela i Baska Voda, chcialabym sie zapytac czy tam tez jest wszedzie "pod gore" wracajac z plazy? dziekuje za pomoc
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 08.01.2013 22:42

principessina

nie wszędzie.... jak sie już wyjdzie na góre to na górze jest już w miarę płasko :)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

My do apartamentu mieliśmy pod górkę- fakt ale dzięki temu pewne część ciała się tak wyrobiły ze ho ho :) A to ma same atuty :)

,
blazej_k1
Croentuzjasta

Postnapisał(a) blazej_k1 » 20.01.2013 14:07

Witam
My trzeci rok z rzędu jedziemy do Baśka Voda do tego samego gospodarza , my mamy o tyle dobrze, że nie musimy piąć się pod górkę, ale nie które kwatery wymagają sporo wysiłku :P :P .Zależy w którym miejscu wylądujesz :o
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Postnapisał(a) pawelli » 20.01.2013 19:43

W tym roku jest jakas masakra z kwaterami ......
odpowiedzi: sorry zajęte, wynajmujemy tylko od soboty do soboty więc 7 lub 14 dni, drogo jak piernik .....
i też lądujemy u naszego starego gospodarza 3-ci raz z rzedu - tyle że po sąsiedzku w Makarskiej.
blazej_k1
Croentuzjasta

Postnapisał(a) blazej_k1 » 20.01.2013 20:22

Witam
Ja już mam rezerwacje :D
Z tego co pisała właścicielka ma wolne terminy.
Mikolaj
Odkrywca

Postnapisał(a) Mikolaj » 20.01.2013 22:35

blazej_k1 napisał(a):Witam
Ja już mam rezerwacje :D
Z tego co pisała właścicielka ma wolne terminy.

...my tez :) tym razem Brela - szkoda tylko, ze do sierpnia tak daleko :P
Mikolaj
Odkrywca

Postnapisał(a) Mikolaj » 20.01.2013 22:37

Mikolaj napisał(a):Ludziska, trochę inicjatywy, jak nie wyślecie z 50 maili i nie spędzicie tygodni przed komputerem to nie znajdziecie :P taki to urok tych poszukiwań :)

mała korekta - 150 mail'i i 2 tygodnie przed kompem :P
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Postnapisał(a) pawelli » 21.01.2013 09:26

Ja posłałem jakieś 120 szt ..... ;)

Mozesz podesłać namiary na kwaterkę na maila z profilu i jakie koszty ?
pawelli40(malpa)interia.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament Baśka Voda lub Brela - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies