Jutro ....to już za kilka minut
Oczywiście
Dobrej nocki!
a to ja napisał(a):Uderz w stól a ... przekrój reklamowo- aparatowy otworzy Ci się na stronach cro.pl
Więc sobie poczytam.
Zmartwiły mnie tylko pogłoski o wprowadzeniu od maja ( w ramach wejścia do unii?) ceł m.in. na sprowadzany z USA sprzęt fotograficzny. Znajomy męża dostał właśnie informejszyn - ma wpłacić ok. 1200zł cła za aparat, który mu przysłano (kosztował ok.6.500zł).W paczce było jeszcze kilka "drobiazgów". Niezła sumka ... Czy to tylko pogłoski?
P.S: Zamiast słowa "cło" czytaj : "vat" - oczywiście.
vatvatvatvatvatvatvatvatvatvatvatvatvatvatvat - ładny szlaczek
Piotr Lutynski napisał(a):Słonko.... nie mam od Ciebie wiadomości..... zaproponowalem rozmowe by phone poniewaz wygodniej jest pogadac.... ale brak Twojej odpowiedzi...
Pozdrawiam: Piotr
a to ja napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):Słonko.... nie mam od Ciebie wiadomości..... zaproponowalem rozmowe by phone poniewaz wygodniej jest pogadac.... ale brak Twojej odpowiedzi...
Pozdrawiam: Piotr
Piotrze!
Od dwóch dni rozpaczliwie szukam ciekawych i WOLNYCH jeszcze miejsc na Mazurach ( agroturystyka, pensjonaty). Wysyłam maile, telefonuję - i nic!!! Fajne kwaterki są zaklepane już od początku tego roku.
Na cro.pl chwilowo czasu brak.
Aparat jest na 100% zaklepany i nie przewiduję już zmian decyzji. Chyba że ... istnieją poważne zarzuty co do jego funkcjonowania.
Znasz je?
Pozdrawiam
Dorota
jacol8 napisał(a):A wracając do aparatów cyfrowych i polecenia czegokolwiek to mogę ze swej strony napisać , że jakieś pół roku temu wszedłem drogą kupna w posiadanie cyfrówki Nikon Coolpix 3100. Mały , zgrabny aparacik , wygodny do noszenia np. przy pasku , obok komórki. Pół roku go używam , napstrykałem na początku z radości wiele zdjęć i myslę , że jest godny polecenia każdemu , kto tak jak ja nie jest wielkim specem od fotografii.
Na stronie głównej Cro.pl jest u góry reklama cyfrówek i tam jest młodszy brat mojego Nikona : Coolpix 3200. Z tego co widzę nie różni się zewnętrznie wcale od mojego a i parametry techniczne ma prawie takie same.
Pozdrawiam , Jacek
Bruno napisał(a):Z gotowaniem to jest tak...jak byłem w akademiku to jakoś szło...a teraz (po ślubie) to analfabetyzm wtórny...bo tak wygodniej
A na temat Vcd to już pisałem ze moje hobby to Divx ale...właśnie teraz testuję.....kolega mój robi to za pomocą "Nero".
Odpalasz nero i wybierasz obcję VCD lub SVCD następnie gotowy plik z PS8 (po montażu) przeciągasz w lewe okienko i pozostaje ustawić menu i nazwę płyty z filmem i .........wcisnąć "pal".....program najpierw koduje a potem nagra film...jaki z tego efekt...nie wiem ...ale sposób jest prosty warto spróbować.
Można jeszcze popróbować programu "Windows Move Marker" taki kombajn co to robi wszystko...jeśli masz WinXP
ale tego nie testowałem
Pzdr
Bruno