yanopodkivano napisał(a):Pozostając pod wrażeniem Grobli Olbrzyma pozwalam sobie przypomnieć trochę podobną formację skalną, zza naszej południowej granicy.
Piękna.
Nie byłem tam jeszcze. Muszę sobie to miejsce zakonotować.
Pozdrawiam,
Wojtek
yanopodkivano napisał(a):Pozostając pod wrażeniem Grobli Olbrzyma pozwalam sobie przypomnieć trochę podobną formację skalną, zza naszej południowej granicy.
razpol napisał(a):Wybieram klimat nr 3, a potem ewentualnie 6.
piotrf napisał(a):Kolejna piękna "garść"
Pogoda jak na zamówienie , chyba że wykupiłeś abonament pogodowy gdzieś "na górze".
piotrf napisał(a):Mnóstwo zmian w moim życiu , nie wszystkie pożądane , ale wszystkie bardzo absorbujące i zmuszające do odłożenia wszelkich dłuższych , zaplanowanych wyjazdów urlopowych "na kiedyś".
piotrf napisał(a):Planowany Maglić i inne góry ( w Gorganach i Rumunii ) muszą poczekać aż moje lewe kolano wróci do normy - w tym roku pooglądam go w Twojej relacji .
Franz napisał(a):Czyli - mogę wchodzić na szczyt.
piotrf napisał(a):W tym roku swoimi fotkami wejścia nie udokumentuję . Czekam na Twoje zdjęcia i opisy ( jeżeli znajdziesz czas na takowe )
piotrf napisał(a):Ciekawy jestem również ewentualnej innej drogi powrotu
maslinka napisał(a):Bardzo podobają mi się irlandzkie klimaty, które dałeś nam w "garści" Zostaję tutaj i czekam na więcej
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom