korbaczik napisał(a):Ta szosa prowadząca między pagóry z tą wyraźną granatową chmurą to jest coś.
Fakt, ze ta chmura dodaje uroku.
Pozdrawiam,
Wojtek
piotrf napisał(a):Wspaniałe wyczytałem , że to jeden z dwóch stropów z tego okresu zachowanych w niezmienionej formie i wcale mi nie przeszkadza fakt , ze z zewnątrz ta świątynia wygląda jak stodoła .
elfik99 napisał(a):Przepięknie wymalowany ............ Ale w oglie nie wygląda na kościół ............. Ani krzyża.......... ani dzwonu............ Chyba że był gdzieś obok?..........
MirekB235 napisał(a):Malowidła pierwsza klasa. Nawet bym nie pomyślał, że Britisze mają takie cuda.
MirekB235 napisał(a):Ale podoba mi się Wasz piknik pod tablicą informacyjną. Wszystko jest i nawet parasol się suszy.
tony montana napisał(a):Po tablicy informacyjnej z "mile distance" wiem, gdzie jesteście
Franz napisał(a):MirekB235 napisał(a):A co robicie, jak pada? Głodówka czy Ty trzymasz parasol?
Staramy się unikać takich sytuacji...
MirekB235 napisał(a):A nie myślałeś o jakimś rozszerzeniu powierzchni zadaszonej, nie wiem, coś jak markizy w kamperze? Tylko że kamper jest wyższy.
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom