anakin napisał(a):Kolejny wpis w podobnym tonie pozbawi Cię dylematu pt."kontynuować relację czy też nie".
Po nim już po prostu nie będziesz mógł nic napisać.
Wiem, że roztoczyłeś nad nim opiekę, bo pasują Ci jego ataki. Nie mam zamiaru więcej się nad nim rozczulać na forum; wszelkich zainteresowanych jego działalnością zapraszam do kontaktu osobistego - lista jego kłamstw i bzdur zrobiła się dosyć długa.
anakin napisał(a):Nie interesują mnie Twoje frustracje i rozterki.
Nie interesuje mnie, co Cię nie interesuje.
anakin napisał(a):Powtarzam jeszcze raz - każdy ma prawo oceniać to jak chce.
Każdy, ale nie - na przykład - ja.
anakin napisał(a):Pisząc relację bierzesz na klatę i "ochy" i "achy", ale musisz również liczyć się z tym co się ludziom nie podoba.
Nie podoba mi się przede wszystkim, że nie ma na forum moderatora, który by skutecznie powstrzymał ataki personalne.
anakin napisał(a):Zgody na takie teksty jak powyżej absolutnie nie ma.
Lojalnie ostrzegam, żebyś potem nie miał pretensji.
Twoją lojalność już zdążyłeś okazać, nie reagując na ataki personalne oraz inwektywy, a także chroniąc trolla.
Przypominam: "Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników poprzez ich ośmieszenie lub kierowane pod ich adresem wyzwisk, co z kolei, ma prowadzić do wywołania kłótni."
anakin napisał(a):Skończ już z tą martyrologią, bo ona naprawdę nikomu nie jest potrzebna.
Zapoznaj się ze znaczeniem słów zanim je użyjesz.
anakin napisał(a):Z tego co widzę to brzemię, o którym wspominasz od października tego roku jest chyba trochę większe, nie?
Napisałem wyraźnie, których użytkowników mam na myśli. Nie wiem, dlaczego próbujesz to przeinaczać - wygląda to na polowanie na mnie z nagonką.
anakin napisał(a):https://www.cro.pl/member70135/
A teraz pytanie- znajdziesz choć jeden post tego użytkownika, który został napisany gdzie indziej niż w Twoich relacjach?
Nie pytaj mnie o wpisy, które piszą inni użytkownicy; spytaj ich o to. Akurat w tym przypadku użytkownik na poprzedniej stronie napisał coś, co mogłoby Ci dać odpowiedź, musiałbyś jednak abstrahować od swojej złej woli i uderzającej wręcz niechęci do mnie.
Poza tym przypadków, kiedy jakiś użytkownik zamieszcza wpisy tylko u jednej osoby, znajdziesz na tym forum więcej. Ty jednak tendencyjnie wyciągasz z nich jeden, żeby rozkręcać bicie piany.
Nie mam zamiaru więcej reagować na tego typu insynuacje.
anakin napisał(a):Tak więc zaklinanie rzeczywistości to jedno, zaś fakty to zupełnie co innego.
Faktem jest atak, połączony z bezpodstawnymi oszczerstwami oraz inwektywami, na co nie zareagowałeś.
Faktem jest pogróżka z Twojej strony za zwrócenie Ci na to uwagi.
Nie pozdrawiam,
Wojtek