Franz napisał(a):Kiedy się zwróciłem osobiście do CROberto o zaprzestanie personalnych ataków na mnie i innych użytkowników, nie odniosło to żadnego skutku, dlatego zwracam się do moderatorów o usuwanie z moich wątków wszelkich wpisów tego trolla i spamera.
Poza tym - widząc reakcję moderatorów - oczekuję, że za jego obraźliwe słowa zostanie również odpowiednio napiętnowany, co najmniej ostrzeżeniem.
Przeczekałeś do wakacji myśląc ,że będzie łatwiej
Błąd
Jestem na wakacjach i z tel. Ci odpowiem.
Każdy mój post,to kulturalna odpowiedź na wasze ataki - choć nie na każdą prowokację odpowiadałem- ostatni był miesiąc temu .Przemilczałem słowa takie jak srać itp....
Pokaż jedno obraźliwe słowo .
Megaloman to zwykłe określenie jak np. zarozumiały... etc.
Kłamliwy - toż to prawda -mam Ci trzeci raz przypominać na przykład to :https://www.cro.pl/miedzy-morzem-a-gorami-t32674-465.html
To Twoje trolle/klony/najemnicy atakują i prowokują mnie,choć jaķ sądzę -to jesteście
wielką trójcą.
Odkąd probowałeś szantażu emocjonalnego ,zawieszając swoją aktywność- oni nie napisali w żadnym innym wątku
nic - to już nawet nie jest zastanawiające
Jedyne wpisy pojawiły się tutaj i to była próba sprowokowania mnie - być może po to, abym kogoś obraził...
Nie udało się....
Drugi cel tych wpisów był taki,że większa grupa ludzi zacznie
błagać -Franz,wróć - nie udało się...
Najpierw bez powodu nazwałeś/ nazwaliście mnie hejterem - w tym przypadku jest to bezpodstawnym atakiem - od tego zaczęła się
lawina...
Teraz wyzywasz mnie od trollów i spamerów - nie masz pojęcia co to oznacza.
Nie jestem
fikcyjną postacią tego forum i autentycznie uczestniczę w różnych relacjach...
Jakoś nikt nie narzeka i chętnie mi odpowiadają
Gdybyś miał odrobinę godności,to przeprosiłbyś za bajzel związany z podbijaniem sobie wątków,potwierdzając ,że faktycznie wyglądało to słabo i
więcej nie będziesz...Najpierw podjąłeś kilka histerycznych prób ( używając pomocnika)spowodowania
pospolitego ruszenia w celu wstawiennictwa za Tobą.
Jak to nie przyniosło efektu i
ten cały korbaczik otrzymał ostateczne ostrzeżenie -
zasadne - atakujesz tym razem "osobiście".
Przy pięciu klonach będziecie już bezkarni - ataki na przemianAni ja,ani ktokolwiek ,nie zabronił Ci kontynuowania relacji - rozchodziło się tylko o nieustanne komentarze w stylu przedszkolaka w 95% u Ciebie .
Pozostałe 5% u innych użytkowników,
ale tylko tych którzy są aktywni u Ciebie - tak to jest. Kto nie komentuje u Ciebie nie dostąpi zaszczytu Twojego wpisu!Do Twojego alter ego korbaczika :
"Psy szczekają,karawana jedzie dalej"
Ja to rozumiem tak- jak korbaczik i elfik przestali.....
yhm..... zamilkli , to karawana ugrzęzła w piachu -dlatego ich stworzyłeś...Ja moderatorom nie będę podpowiadał co mają zrobić -tak jak Ty usiłujesz wywrzeć presję
.
Jest to kolejny atak na mnie,dlatego że udowodniłem Ci kłamstwo i przypadkowo obnażyłem sposób na "popularyzowanie" swoich wątków.
Oczywiście na rękę by Ci było usunięcie moich wpisów obnażających Twoje postępowanie...
TAKI "ODPUST ZUPEŁNY !
Po roku poszłoby w zapomnienie ...
Nigdy ,nikt by tego nie zacytował - nie byłoby jak odświerzyć Twojej
wybiórczej pamięci ,gdybyś lamentował Pojawią się nowe klony i "hulaj duszo ,piekła nie ma ..."
Aż się wystraszyłem ,jak wspomniałeś,że kogoś ściągniesz na to forum (nicka nie pamiętam - amigo jakiśtam )
Przyszło mi do głowy,że to sposób na wymianę "kadry"...
Dziwne ,ale nie zainteresowały go żadne relacje -nie zaistniał
Odkąd zarzuciłeś focha - korbaczik i elfik u nikogo nie napisali
NIC .
Btw.
korbaczik, przeczytałeś wszystkie odcinki z każdej relacji W.F.
jestem przekonany,że nie
Ponadto jestem pewien ,że ja przczytałem wiecej niż ty i elfik .
To mój kolejny wpis,który jest tylko odpowiedzią na waszą formę ataku ...
Jako user - ja Tobie daję
ostrzrzenie