tony montana napisał(a):Wojtku - dawaj Scotland no
Spróbuję się przemóc i coś wrzucić.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):anakin napisał(a):Sugeruję wrócić do podziwiania relacji.
Czasami nawet w niezbyt optymistycznych okolicznościach dochodzi do odkrycia kolejnego czytelnika - witam Cię.
Franz napisał(a):CROberto napisał(a):Nigdzie Wojtku nie ma zapisu,abyś rzekomo mnie prosił o zmianę tonu ,lub wogóle zmianę postu...
Zwróciłem się wtedy do Ciebie prywatnie, jak zwykłem to robić w sytuacjach delikatnych. Gdybym zamieścił tę prośbę na forum, uniemożliwiłbym Ci usunięcie Twojego wpisu, a na to bardzo liczyłem.
Franz napisał(a): Obym się mylił, ale mam obawy, że udało Ci się przegonić kolejną użytkowniczkę - jeśli tak, to chyba osiągniesz swój cel i faktycznie zaprzestanę zamieszczania swoich relacji.
anakin napisał(a):Teraz zaglądam, że się tak wyrażę "służbowo".
Kiedyś zaglądałem z przyjemnością, jednak od jakiegoś czasu odniechciało mi się.
CROberto napisał(a):Atakujesz mnie i pomawiasz....za co ?
CROberto napisał(a):W każdym poście odnoszę sie do Ciebie z szacunkiem
CROberto napisał(a):Kłamczuch z Ciebie...
do dziś "walczysz", o każdego komentującego użytkownika "jak o tlen"
Użalasz się nad sobą,czy chcesz,aby inni się uzalali
Jakbym nie widział Cię na zdjęciach,to bym pomyślał,że nastolatką jesteś...
Franz napisał(a):CROberto napisał(a):Atakujesz mnie i pomawiasz....za co ?
Nigdzie Cię nie zaatakowałem ani nie pomówiłem - kolejne kłamstwo z Twojej strony.
Franz napisał(a):CROberto napisał(a):W każdym poście odnoszę sie do Ciebie z szacunkiem
Intrygująco w porównaniu z tym pełnym hipokryzji stwierdzeniem wyglądają Twoje odzywki:
Franz napisał(a):CROberto napisał(a):Kłamczuch z Ciebie...
do dziś "walczysz", o każdego komentującego użytkownika "jak o tlen"
Użalasz się nad sobą,czy chcesz,aby inni się uzalali
Jakbym nie widział Cię na zdjęciach,to bym pomyślał,że nastolatką jesteś...
Stek kłamstw i oszczerstw!
Przez kilka lat się nie odzywałeś, teraz zamieściłeś kilka wpisów - żadnego merytorycznego, niczego, co by się wiązało z tematem relacji - tylko coraz ostrzej atakujących najpierw innych użytkowników, teraz już mnie bezpośrednio. Nie wytłumaczyłeś się z kłamstwa, nie przeprosiłeś, tylko eskalujesz swoje coraz podlejsze ataki.
Kiedyś tak postępował kulka, teraz Ty, niczym - stosując Twoją terminologię - klon lub najemnik.
Skoro nie masz do powiedzenia niczego mądrego, niczego związanego z tematem relacji, bądź łaskaw nie paskudzić więcej u mnie.
CROberto napisał(a):Miałem wogóle nie odpisywać-ponieważ chciałem uniknąć niezręcznej sytuacji -darzęCię szacunkiem i uznaniem za to co tu robiłeś...
Mam nadzieję ,że Twój wpis odnośnie tamtego zdarzenia jest wynikiem zapomnienia,a nie złej woli...
Pääkäyttäjä napisał(a): Bo ja chętnie popatrzę na zdjęcia miejsc, w których nie byłem.
romuald22 napisał(a):Przez lata zaglądałem do wielu wątków Franza.
romuald22 napisał(a):Tutaj jak widzę dostaje nieco w "d..ę".
Za co? Analizować racji tej i drugiej strony mi się nie chcę i nie zamierzam.
Ogólnie to chyba niepotrzebnie takie rzeczy mają miejsce. Martwi mnie to.
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom