Krystof napisał(a):My raczej też Italia by car - się możemy pomysłami po wymieniać
Masz do mnie ryjbuka, czy to ja zawsze muszę wyciągać dłoń? ;0
Krystof napisał(a):My raczej też Italia by car - się możemy pomysłami po wymieniać
tony montana napisał(a):No coś Ty... (w sensie że na fb masz kontakt z nimi), takich relacji nie mamy z poznanymi zagranicą osobami, ale rozumiem, że PRZED tym prezentem już się poznaliście trochę wcześniej?
Czy oni podeszli, wręczyli Wam parasole a Wy - "no to dajcie swojego fejsa bo fajni jesteście"?
maslinka napisał(a):Skałka w kształcie serca
A może to ja jestem w takim romantycznym nastroju
Wszystkiego naj, naj w nowym roku, Tony!
kmichal napisał(a):... aż tak to nie ... ... oni wynajmowali kwaterę u tych samych właścicieli, a że wyjeżdżali wcześniej to odstąpili sprzęt dzieciakom ... ... mieszkają w Sarajewie ... ...
... a jeżeli chodzi o takie znajomości to z większością właścicieli kwater u których byliśmy to utrzymujemy mniejszy lub większy kontakt, najsympatyczniej chyba było w Podacy ( rodzinnie ), a z Czarnogórą na tyle jest fajny kontakt, że im nawet tłumaczyłem stronę ich kwatery w necie na nasz język ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a): ja to aż tak "przyjacielski" nie jestem
tony montana napisał(a):zabroniono wszelkich dobudówek i używania asfaltu.
kmichal napisał(a):... żal mi głównie tego asfaltu ( sentyment zawodowy ) ... ... oczywiście żartuję, a miasteczko śliczne ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Mocno późnym popołudniem docieramy do średniowiecznej (odbudowanej po trzęsieniu ziemi z 1755 roku) perełki średniowiecza. Auto parkujemy na dużym płatnym parkingu )1 Euro) i idziemy do miasta
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Mocno późnym popołudniem docieramy do średniowiecznej (odbudowanej po trzęsieniu ziemi z 1755 roku) perełki średniowiecza. Auto parkujemy na dużym płatnym parkingu )1 Euro) i idziemy do miasta
Pewnie nie będzie zaskoczeniem, że my nie mieliśmy komu płacić.
Pozdrawiam,
Wojtek
Mikeee napisał(a):bardzo w pamięci mi utkwiły te fioletowe, bujne kwiaty w uliczkach Obidos
pozdrawiam,
Michał
tony montana napisał(a):Ale przy murach Castelo fajno się ogrzać
tony montana napisał(a):Podczas naszej nieobecności przy Aqueducto parking na wieczór się nieco zapełnił
kmichal napisał(a):... spokojnie, w Weronie parking wyglądał podobnie, i to nawet zanim do niego dotarliśmy ... ...
Pozdrawiam.
Krystof napisał(a):coś jakby przygotowania do akcji "pueblo Pitufo" w Júzcar
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe