tony montana napisał(a):Padrão dos Descobrimentos
Dalej jesteśmy w Lizbonie?
Bo już myślałem że do ZSRR się przemieściliśmy i cofnęliśmy w czasie o jakieś 50 lat
Tak mi jakoś socrealizmem zajechało....
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Dużo ludzi...
... dużo ludzi to jest na następnej fotce ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):tony montana napisał(a):Padrão dos Descobrimentos
Dalej jesteśmy w Lizbonie?
Bo już myślałem że do ZSRR się przemieściliśmy i cofnęliśmy w czasie o jakieś 50 lat
Tak mi jakoś socrealizmem zajechało....
mysza73 napisał(a):Ten mniejszy LUDŹ ma już chyba trochę dość
tony montana napisał(a):Franz napisał(a):Też chyba tyle tam zrobiłem.
Ale gdybys zobaczył jak pozowała Kudłata... <...> ręka na biodrze - cyk, ręce na piersiach...
tony montana napisał(a):OBRIDUSZEK
Buber napisał(a):Ja powiem tylko, że podziwiam zapał rodziny do zwiedzania.
Moje towarzystwo już dawno by mnie porzuciło przy tym tempie.
Tony - korumpujesz jakoś swoją rodzinkę ... czy Twoi bliscy po prostu lubią zwiedzać ?
tony montana napisał(a):Ale gdybys zobaczył jak pozowała Kudłata... <...> ręka na biodrze - cyk, ręce na piersiach...
Franz napisał(a):... to może zrobiłbym więcej zdjęć.
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a): nie wspominając o męczącym się niedawno z poznańskim Kolejorzem piłkarzach Belenenses Lizbona
... akurat teraz "szwajcary" się z nami męczą ... ...
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):CDN Torre de Belem i nieco informacji i niej w kolejnym odcinku
To pewnie i polski akcent w osobie pewnego więźnia się pojawi.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):I jak im idzie?
tony montana napisał(a):Słyszeliście co chłopcy ze Stolicy zgotowali spokojnym mieszkańcom Neapolu.....?
tony montana napisał(a):I jak im idzie?
kmichal napisał(a):... właśnie stracili bramkę ... ...
Mikeee napisał(a):coraz bardziej rozbudzasz we mnie chęć szybkiego powrotu do tego wspaniałego miasta i okolic oczywiście.
Generalnie, chcielibyśmy poświęcić Portugalii całe 3 tygodnie urlopu - udając się tam jednak tym razem samolotem. Na samo Algarve trzeba z tydzień przeznaczyć...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe