Doczekałam się .
Lazury lazurami, ale miasta to jest to co misiaczki lubią najbardziej .
Jak widzę tyle czerwonych dachów i wąskich uliczek na google maps to od razu mam ochotę sie pakować .
maslinka napisał(a):Cudnie się zapowiada ta lizbońska część relacji Też lubię wszelkie "romańskości"
tony montana napisał(a):Lizbona zawsze wydawała mi się taka jakaś .....nieosiągalna
maslinka napisał(a):Mnie się dalej taka wydaje...
marze_na napisał(a):Doczekałam się .
Lazury lazurami, ale miasta to jest to co misiaczki lubią najbardziej .
Jak widzę tyle czerwonych dachów i wąskich uliczek na google maps to od razu mam ochotę sie pakować .
tony montana napisał(a): darmowo w Lizbonie można parkować przy
kmichal napisał(a):... cenna wskazówka ... ... Lizbona w planach od dawna i kiedyś na pewno przyjdzie na nią pora ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Ja z kolei lubię miasta, ale nie może być w nich za gorąco
tony montana napisał(a):LIZBONAAAAAA jest BOSKA
kulka53 napisał(a):tony montana napisał(a):Ja z kolei lubię miasta, ale nie może być w nich za gorąco
W sumie, jak jest za zimno, to też nie za fajnie ...
Miasta MOGĄ BYĆ, ale przestrzenie, krajobrazy i - zwłaszcza - piękne plaże to to, co Kulki lubią najbardziej
A jak już miasta... to nie za duże, łatwe do zwiedzenia.
Taka Lizbona (sprawdziłem) jest mniejsza niż Wrocław - pod względem liczby ludności
Można się wybrać
Zwłaszcza że fajnie tam
tony montana napisał(a):Widzicie Pomnik Chrystusa Króla? (taki maleńki)
kmichal napisał(a):... mówisz, że Świebodzin widać stamtąd ? ... ...
Pozdrawiam.
Mikeee napisał(a):widzę, że byliście w Pasteis de Belem, ciekawe czy również staliście w kilkudziesięciometrowej kolejce
czekam niecierpliwie na cd.
pozdrawiam,
Michał
longtom napisał(a):Dawno nie zaglądałem, ale widzę, że nadal ciepło i kolorowo
pzdr
marze_na napisał(a):
Baaaaaaaaaaaaardzo mi się takie typowe obrazki podobają .
Wrzucaj więcej .
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Zdjęć Lizbony mam bardzo dużo, muszę dokonać selekcji
Czekam na lizbońskie perełki.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Pierszwa poszła - Elevador Santa Justa - jeszcze później będzie trochę jej zdjęć, z góry, z dołu, rano, wieczorem ;0