Wspaniałe miejsca pokazujesz, ten zachodni kraniec robi wielkie wrażenie, ta przestrzeń i kolory, fantastyczne
Autko też niczego sobie, ale ja lubię swoje
Ja póki co zgłębiam Sardynię... ale i na Portugal przyjdzie czas
.png)
.png)
tony montana napisał(a):CABO de ROCA
DZIĘKI KULKI!
Zapomniałem - jeszcze zanim poszliśmy w dół, podziwialiśmy z innymi ludźmi gościa, który w takim CUDZIE![]()
![]()
(kocham, kocham!0:) objechał PARĘ KRAJÓW

.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Latarnia z tej perspektywy - widać, że kawałek drogi od niej przeszliśmy w dół
Jeszcze kawałeczek, a doszedłbyś do tej skały sterczącej niby kieł z oceanu.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Jak okiem sięgnąć LAZURY
... to stamtąd widać MAZURY ??? ...... a nie to lazury ...
...
Pozdrawiam.

.png)
kulka53 napisał(a):Siema Tony , fajnie że mogliśmy pomóc w kontynuacji....
Wspaniałe miejsca pokazujesz, ten zachodni kraniec robi wielkie wrażenie, ta przestrzeń i kolory, fantastyczne
Autko też niczego sobie, ale ja lubię swoje
Ja póki co zgłębiam Sardynię... ale i na Portugal przyjdzie czas
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Czekaj, Ty byłeś w Lizbonie? Czy coś przeoczyłem Adrian?
Niestety...tylko Porto i Braga...
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):.... zaczyna się spektakl...
...pięknie pokazany ten spektakl...![]()
mysza73 napisał(a):Nooooooooo bardzo FAJNEEEEEEEEE
Aglaia napisał(a):
W Armenii spotkaliśmy wyprawę francuskich emerytów, którzy camperami przyjechali z FR do Armenii.
Z kolei w Iranie natknęliśmy się na Niemców, którzy jakąś taką bardziej wypaśną terenówką podróżowali wzdłuż Jedwabnego Szlaku...
Jak ja wszystkim takim ludkom zazdroszczę ilości wolnego czasu...
a u Ciebie z niecierpliwością czekam na Lizbonę

.png)
.png)
tony montana napisał(a):Ale w sensie.... że JESZCZE RAZ zgłębiasz Sardynię?

.png)
tony montana napisał(a): Armenia, Iran - dlaczego ja nie widziałem tych relacji na Forum?
Aglaia napisał(a):Bo ich nie było.
Ale może będą - w przyszłym roku - końcówka roku to nie jest dobry czas na pisanie relacji. Ledwo czasu na zaglądanie do innych wystarcza.
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):No właśnie.....a już mi się wydawało![]()
Miała...być w tym tygodniu...
FUX napisał(a):Niestety; sensowny kamper w cenie nowego domu pod miastem.
Od 100k euro wzwyż. Wersje pseudo terenowe, znaczy, że można na łąkę wjechać bez ryzyka utknięcia, jeszcze grubiej.
Poza tym kupa frajdy.
tony montana napisał(a):Jak ten we Wrocławiu ostatnio, co bójki przed wejściem były
kmichal napisał(a):... a Pan (vice) Premier zawiedziony, że tego nie zobaczy bo bilety już wykupione ......
Pozdrawiam.
.png)
Mikeee napisał(a):lubię takie miejsca jak Cabo da Roca, Tarifa - piękne widoki i świadomość, że jest się w danej chwili na skraju Europy i wszyscy ludzie przybywający na kontynencie są tylko na wschód lub północ
kamper zarąbisty, aż z Chin go tu przywiało, przez Polskę jednak nie jechał, nie wie co stracił![]()
ja w zeszłym roku w moim mieście spotkałem taki oto apartament na kołach.
Z Australii![]()
Zdjęcie jakości żenującej, ale w panice robiłem na szybko telefonem...
tony montana napisał(a):Ale w sensie.... że JESZCZE RAZ zgłębiasz Sardynię?
kulka53 napisał(a):Ano tak właśnie...
Na chwilę obecną ma silną pozycję w planach przyszłorocznych, nawet termin wstępnie określony
Ten pierwszy raz był można powiedzieć "z pewną taką nieśmiałością" - pojechaliśmy kompletnie bez przygotowania podjąwszy decyzję na dzień przed wyjazdem
Toteż dopiero po powrocie okazało się, jak wielu fajnych miejsc nie zobaczyliśmy bo o nich nie wiedzieliśmy albo zwyczajnie brakło czasu.
Dlatego teraz - książki, mapy (papierowe i googlowe), zdjęcia, internet ogólnie - te sprawy
I nie możemy się doczekać, a tu jeszcze taki kawał zimy przed nami
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe