tony montana napisał(a):Mi podobał mi się ten budynek...
...mi też... rzekłbym...że zielony
Pozdrawiam
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):KOLEJNA już nieprzyjemność - może już STARCZY tego WYZYWANIA??@?
Nie bierz wszystkiego do siebie.
Pozdrawiam,
Wojtek
te kiero napisał(a):właśnie rozpoczął się konkurs na cro.pli, Podróże Cromaniaków... wstaw zdjęcia wybrzeża Algarve, a wygraną masz w kieszeni
w każdym bądź razie u mnie miałbyś 12tkę i dzięki że Ci się chce tak chodzić po plażach, wybrzeżu, wspinać się, tym lepiej dla nas
mysza73 napisał(a):No bo takie cuda zapodałeś, żem zamilkła
Tyś oglądał Bonda, a ja moich Czarnuchów
i z Potter wygrałam .
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Mi podobał mi się ten budynek...
...mi też... rzekłbym...że zielony
Pozdrawiam
Krystof napisał(a):1. Nie mów, że nie wynająłeś łódki na Ponte Piedad!!!
2. A gdzie zdjęcia jedzenia???
kulka53 napisał(a):Przyznam się bez bicia, że o Portugalii wiedziałem niewiele ponad to, że leży daleko i jakie są dwa główne miasta
Zainspirowała mnie na tyle Twoja relacja, że jestem po lekturze (póki co pobieżnej, ale zawsze coś) trzech przewodników po kraju i dokładnym zlustrowaniu mapy samochodowej, jak i wybrzeża na mapach google
Jeszcze tylko wymyślić trasę i termin.. i można jechać
tony montana napisał(a):Tak, po prostu przy promenadce i przy domach znajduję ruiny rzymskie z III i IV wieku n.e.
tony montana napisał(a):Była to, jak wyczytałem później, spa i zbiorniki, w których trzymano ryby w soli
kmichal napisał(a):... nie ma to jak zacząć dzień od selfie w pięknych okolicznościach przyrody ... ...
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Tak, po prostu przy promenadce i przy domach znajduję ruiny rzymskie z III i IV wieku n.e.
Mało zamieszkane.tony montana napisał(a):Była to, jak wyczytałem później, spa i zbiorniki, w których trzymano ryby w soli
Aaa... to dlatego.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Wracam na śniadanie - po nim jedziemy do PORTIMAO:
Ja już dawno po śniadaniu, możemy jechać
tony montana napisał(a):W Portimao także POTRAFI ZANOSIĆ SIĘ NA BURZĘ
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe