Jaka piękna palma
Tony, ja już dawno zapisałam, że w tamte strony parasolkę mam zabrać .
Niezwykła w swej zwykłości
kulka53 napisał(a):Te elektroniczne opłaty to wynalazek tylko na tej autostradzie, czy w całej Portugalii?
I tylko dla obcokrajowców?
Gotówką nie da się zapłacić?
Niby póki co się nie wybieramy, ale wiedzieć warto
Extra plaża
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... o tak, kolor piasku po prostu ohyda ... ... odrzuca od razu ... ...
...o KOLORZE wody już nie wspominając... ...
kulka53 napisał(a):Krystof napisał(a):...
Dzięki Dobry Człowieku
Te karty przedpłacone to zdaje się coś podobnie jak w Turcji...Krystof napisał(a):kartę-zdrapkę. Taką kartę kupuje się na konkretną kwotę
Czyli na konkretny odcinek jest konkretna karta z określoną kwotą?
FUX napisał(a):Tony, za dużo filtru połówkowego. Też mnie się nie chciało demontować i później było koślawo.
Kiedyś też tak miałem.
kmichal napisał(a):... to rozumiem, wakacje pełną gębą tzn. w basenie ... ... przyznam się, że kilka lat wcześniej miałem już wstępnie zaklepany apartman w Lagos, ale ostatecznie wygrało Montenegro ... ... a można zapytać ile ta piękna miejscóweczka kosztuje ? ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Te elektroniczne opłaty to wynalazek tylko na tej autostradzie, czy w całej Portugalii?
Extra plaża
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Dobrą masz pamięć, sporo osób deklarowało chęć obejrzenia nieco Portugalii...
Tony ja też z wielką chęcią pooglądam Portugalię
tony montana napisał(a):BĘDZIE BURZA
mysza73 napisał(a):Tony, ja już dawno zapisałam, że w tamte strony parasolkę mam zabrać .
Krystof napisał(a):Extra plaża
[/quote]tony montana napisał(a):A PRAIA DONA ANA to taka tam plażyczka, taka ZWYKŁA
:
renatalato napisał(a):To prawda A jakie ma duże kamienie i ciekawe czemu ona taka PUSTA jest
kmichal napisał(a):renatalato napisał(a):ciekawe czemu ona taka PUSTA jest
... PUSTA bo brzydka jak "diabli" ... ... a wszystko przez te duże kamienie ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):
... PUSTA bo brzydka jak "diabli" ... ... a wszystko przez te duże kamienie ... ...
...i ten KOLOR piasku...
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... o tak, kolor piasku po prostu ohyda ... ... odrzuca od razu ... ...
...o KOLORZE wody już nie wspominając... ...