Witam
No to jestem i ja....nie zazdroszczę opóżnienia samolotu i czekania całą noc na bolid
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):Witam
No to jestem i ja....nie zazdroszczę opóżnienia samolotu i czekania całą noc na bolid
Pozdrawiam
soap_bubble napisał(a):Moja ukochana Cordoba! Jak tam byłam też było strasznie gorąco, ale ja to lubię
W porze sjesty tylko ja i mój mąż szwendaliśmy się po mieście, reszta ludzkości sobie gdzieś pewnie drzemała w cieniu
beagm napisał(a):Więcej zdjęć, więcej zdjęć
Czekam i oglądam, Twoje zdjęcia jak zawsze piękne
anakin napisał(a):Przygody na lotnisku współczuję, niemniej jednak staropolskie "k.....mać" musiało brzmieć w tym holu cudnie.
CROberto napisał(a):anakin napisał(a):Przygody na lotnisku współczuję, niemniej jednak staropolskie "k.....mać" musiało brzmieć w tym holu cudnie.
Może liczył na cud że jakieś drzwi mu to otworzy....
te kiero napisał(a):Algarve - to mój kierunek marzeń, ale wolałbym dojechać tam samochodem,
czekam na swe marzenia ukazane w Twojej relacji
_Piotrek_ napisał(a):co tam pospolite staropolskie k.... ..ć, ważne że andalucia algarve lisboa ocean itp itd etc ...
ale ładny dźwig, aleś go wypatrzył, mało kto nad nim się tak zaduma (zadumie? zastanowi zauważy,) a Ty proszę, jaka wrażliwość, zostaję tu bo on nie pierwszy (pamiętam o stropie w madrycie) i przypuszczam, że nie ostani
pozdro, mam nadzieję, że sam kiedyś ten dzwig i inne takie pooglądam
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe