No ujdzie .
tony montana napisał(a):DZIEŃ 5. VOL 3. TARIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Gawiedź (lubię to słowo, takie swawolne jest nieco) (takie w stylu naszego kolegi KRYSTOFA, który ZAPADŁ SIĘ POD ZIEMIĘ bez sensu, a przecież na ryjbuku smiga) .... czeka na kolejnych śmiałków...
Adios tony
Buber napisał(a):...
Tarifa rządzi
2 fotka od dołu wspaniała.
GIB - przede wszystkim magia nazwy, historii, a tu ... taka magia krajobrazu.
PIĘKNIE.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Uwierz mi jednak, że jak zapytasz o to na przysłowiowej "ulicy", to jedna osoba na 10 odpowie, że jest to "Punta Marroqui a Tarifa" a nie GIB
Wierzę. A jeszcze co drugi pewnie jest przekonany, że Gibraltar należy do Wielkiej Brytanii.
W centrum Tarify jest zamek. Nie ma wiele do zaoferowania, ale mury są urokliwe. Nam przypadły do gustu.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Bidy nie ma jeśli chodzi o lazur no nie?
No ujdzie .
Krystof napisał(a):taaa, ale nie ponurkujesz... ;@)
Krystof napisał(a):tony montana napisał(a):DZIEŃ 5. VOL 3. TARIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Gawiedź (lubię to słowo, takie swawolne jest nieco) (takie w stylu naszego kolegi KRYSTOFA, który ZAPADŁ SIĘ POD ZIEMIĘ bez sensu, a przecież na ryjbuku smiga) .... czeka na kolejnych śmiałków...
Adios tony
ukrywam się... ale czujny - jak chrabąszcz, jak gajowy!
dlaczego "gawiedź" w moim stylu???
tony montana napisał(a):Przechodzimy obok Castillo de Guzman, zwanego kiedyś "ostatnim zamkiem w Europie" - czytałem jednak, że wnętrze jest dość zwyczajne, więc odpuszczamy - dla ciekawych środka - wejście 2 Euro od łba
mysza73 napisał(a):Noooooooooo ... tam nie takiego brzydactwa
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Przechodzimy obok Castillo de Guzman, zwanego kiedyś "ostatnim zamkiem w Europie" - czytałem jednak, że wnętrze jest dość zwyczajne, więc odpuszczamy - dla ciekawych środka - wejście 2 Euro od łba
Jest niewiele, ale nie żałowaliśmy, ze weszliśmy.
Pozdrawiam,
Wojtek
ajdadi napisał(a):Bardzo fajna ta Tarifa ,a widoczki wody zaje...fajne
Pozdrawiam
maslinka napisał(a):Tony, nadrobiłam zaległości... Bardzo fajnie tu u Ciebie
Super lazury zapodałeś
GIB też mi się podobał. Małpy wymiatają Chociaż chyba trochę bym się ich obawiała. Nigdy nie wiadomo, kiedy i skąd nagle taki magot wyskoczy
kulka53 napisał(a):Cześć Tony
Jestem cały czas, ale jakoś zamilkłem...
Może dlatego, że mowę mi odjęło gdy zobaczyłem ZAHARĘ?
A tak by the way... po ponad 10 latach zawitaliśmy nad nasze polskie morze, które tak często i chętnie pokazujesz , w dodatku Twoje okolice explorowaliśmy
Powiem krótko... było REWELACYJNIE
Mikeee napisał(a):Tarifa..
pięknie tam..
to miejsce gdzie po kilkudniowej podróży daliśmy upust swoim żądzom i rzuciliśmy się do morza/oceanu w ubraniach jak dzicy.
Rozbudziłeś we mnie fajne wspomnienia
tony montana napisał(a):Na szpyrku w Rewie byliście? Nowe molo i alejki w Mechelinkach widzieliście? Nowy basen w Kosakowie?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe