Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Andalucia, Algarve, Lisboa czyli IBERIADA 2015

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 06.08.2015 08:06

- 7 stron
- 105 postów
- 1372 odwiedzin
- pierwszy punkt z 33...

Jako fanatyk statystyk domniemywam, że Tonny idzie na REKORD ;@)

I teraz - potraktuj proszę powyższe jako sugestywny eufemizm i - bez względu na to, którym uchem słuchasz (nawiązuję tu do "teorii czworga uszu" Schulza von Thuna) - słuchaj tak: "pośpiesz się, bo Portugalia stygnie, a ludzie się niecierpliwią!!!" :@)))
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 06.08.2015 08:56

Krystof napisał(a):- 7 stron
- 105 postów
- 1372 odwiedzin
- pierwszy punkt z 33...

Jako fanatyk statystyk domniemywam, że Tonny idzie na REKORD ;@)

I teraz - potraktuj proszę powyższe jako sugestywny eufemizm i - bez względu na to, którym uchem słuchasz (nawiązuję tu do "teorii czworga uszu" Schulza von Thuna) - słuchaj tak: "pośpiesz się, bo Portugalia stygnie, a ludzie się niecierpliwią!!!" :@)))

Z Schulzow znam tylko Bruna i to slabo....gdzies go na imprezie widzialem..;)
Na zaden rekord nie ide chyna nawet troche przystopuje bo za duze tempo narzucilem a mam czas do nastepnych wakacji ...to jest tez odpowiedz na pytanie o Portugalie....celuje ze bedzie to GRUDZIEN :) ;) :)
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 06.08.2015 21:06

tony montana napisał(a):....to jest tez odpowiedz na pytanie o Portugalie....celuje ze bedzie to GRUDZIEN :) ;) :)

...oj tam...oj tam...szybko zleci ;)
Pozdrawiam
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 07.08.2015 08:35

ajdadi napisał(a):
tony montana napisał(a):....to jest tez odpowiedz na pytanie o Portugalie....celuje ze bedzie to GRUDZIEN :) ;) :)

...oj tam...oj tam...szybko zleci ;)
Pozdrawiam

Też tak myślę.... zresztą zastanawiam się co temu Krystofowi tak śpieszno do Portugalii?
Skoro w Hiszpanii mamy multum rzeczy do pokazania

8)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 07.08.2015 09:00

bo te twoje hiszpańskie multumy już znam, jak swoje... jak nie z autopsji, to z łażenia gugludzikiem :@)

a Portugalia czeka!
czeka, bo zaledwie nieśmiało ją odwiedziłem, a potrzebuję oglądu i motywacji - czas leci, a lot-bilety się niebawe pojawią, a gdy się pojawią, to już będą tylko drożeć!

a więc ogląd + motywacja = determinacja + decyzja

ot co!
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 07.08.2015 09:34

Krystof napisał(a):bo te twoje hiszpańskie multumy już znam, jak swoje... jak nie z autopsji, to z łażenia gugludzikiem :@)

a Portugalia czeka!
czeka, bo zaledwie nieśmiało ją odwiedziłem, a potrzebuję oglądu i motywacji - czas leci, a lot-bilety się niebawe pojawią, a gdy się pojawią, to już będą tylko drożeć!

a więc ogląd + motywacja = determinacja + decyzja

ot co!

ŁAŻENIA GUGLE LUDZIKIEM?
I po Cabo Trafalgar też chodziłeś ludzikiem? ;)

TY potrzebujesz motywacji?

TY KRZYSIU? ŻEBY BILETY KUPIĆ? To Ty jeszcze nie jesteś PEWNY?

Chyba będę musiał Ci pomóc w podjęciu tej decyzji (i KILKU INNYCH! ) :P
(Ty wiesz o czym ja mówię!!)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 07.08.2015 09:44

dzięki... świetnie... a teraz poproszę o miejsca, w których jeszcze nie byłem... :mg: :smo: :oczko_usmiech:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 07.08.2015 11:33

Krystof napisał(a):dzięki... świetnie... a teraz poproszę o miejsca, w których jeszcze nie byłem... :mg: :smo: :oczko_usmiech:

W takich widać nie byłem...nie masz zatem na co czekać :P :lol: :lol:

edit: chwila! Byłeś w NAZARE? (bo jakoś nie widziałem)
A w Alcobacy? OBIDOS?

:papa:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 07.08.2015 11:48

tony montana napisał(a):
Krystof napisał(a):dzięki... świetnie... a teraz poproszę o miejsca, w których jeszcze nie byłem... :mg: :smo: :oczko_usmiech:

A w Alcobacy? OBIDOS?

no właśnie!

rzecz w tym:
Batalha
Alcobaca
Nazare
Obidos
Elvas

:mrgreen:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 07.08.2015 11:50

Krystof napisał(a):
tony montana napisał(a):

A w Alcobacy? OBIDOS?

no właśnie!

rzecz w tym:
Batalha
Alcobaca
Nazare
Obidos
Evora
Elvas

:mrgreen:

Toż jedno z ostatnich zdjęć jest z Nazare.... a Ty piszesz ze poprosisz o zestaw miejsc, w których nie byłeś...

a tak w ogóle: to nie wystarczy Ci, jak powiem, że te wszystkie miejsca..... MUSISZ BYĆ???

:oczko_usmiech:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 07.08.2015 11:55

wystarczy ;@)

na razie wyrwałem auto (Madryt-Madryt) za 380 euro za dwa tygodnie (jeszcze dojdzie dopłata za SCDW i dodatek za Portugalię, choć tego nie jestem pewien, bo Alamo ma to w cenie) i obserwuję loty (GDN - MAD - GDN za ok. 3.500,-) - jak nie znajdę tańszych lotów, to dupa - za wysokie koszty stałe...

no chyba, że coś mi skapnie z dodatkowych zleceń, to będę myślał - wiesz, chyba uderzę z doradztwem marketingowym do tej firmy, o której Ci pisałem... ;@)
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 07.08.2015 11:58

Krystof napisał(a):wystarczy ;@)

na razie wyrwałem auto (Madryt-Madryt) za 380 euro za dwa tygodnie (jeszcze dojdzie dopłata za SCDW i dodatek za Portugalię, choć tego nie jestem pewien, bo Alamo ma to w cenie) i obserwuję loty (GDN - MAD - GDN za ok. 3.500,-) - jak nie znajdę tańszych lotów, to dupa - za wysokie koszty stałe...

no chyba, że coś mi skapnie z dodatkowych zleceń, to będę myślał - wiesz, chyba uderzę z doradztwem marketingowym do tej firmy, o której Ci pisałem... ;@)

380 Oiro to bardzo dobra cena (pewnie za Twoje ulubione Berlingo?), obyś nie popłynął na dodatku za Portugal, a weź po prostu sprawdź teraz SIXT-a....

Gdybyś tak się nie upierał na camp - to mógłbyś lecieć (i spóźnić się po auto) ;) RYJEM

Jeśli chodzi o TE FIRMĘ - to POLECAM - full service :) 8)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 07.08.2015 12:05

polecasz Ryja, czy Sexta?

tak sobie myślę... by Cię zmotywować... Ty nie byłeś, oj, miejsc jest dużo, ale polecałbym choćby te, które - nie wiedzieć czemu - ominąłeś...
Madryt - Segovia - Avila - Salamca - Caceres - potem krótka wycieczka przez El Camino del Rey - znowu nad morze - w drodze powrotnej GRANADA i ALHAMBRA!!! ;@)))

to jak? kupujemy bilety???

a propos Ryja - taktyka campingowa jest święta i nie do ruszenia!
ale - jesli polecimy - planuję kupić mniejszy namiot (ten waży ok. 16 kg), co zwiększy nasze logistyczne możliwości (mniejsze auto, tańszy lot)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 07.08.2015 12:08

sixt w tej cenie proponuje mi... smarta... :@/
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 07.08.2015 12:09

Krystof napisał(a):polecasz Ryja, czy Sexta?

tak sobie myślę... by Cię zmotywować... Ty nie byłeś, oj, miejsc jest dużo, ale polecałbym choćby te, które - nie wiedzieć czemu - ominąłeś...
Madryt - Segovia - Avila - Salamca - Caceres - potem krótka wycieczka przez El Camino del Rey - znowu nad morze - w drodze powrotnej GRANADA i ALHAMBRA!!! ;@)))

to jak? kupujemy bilety???

a propos Ryja - taktyka campingowa jest święta i nie do ruszenia!
ale - jesli polecimy - planuję kupić mniejszy namiot (ten waży ok. 16 kg), co zwiększy nasze logistyczne możliwości (mniejsze auto, tańszy lot)

Ja nic nie kupuję.... NIE STAĆ MNIE .... jeszcze, ale wiem, że mi w tym POMOŻESZ :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Andalucia, Algarve, Lisboa czyli IBERIADA 2015 - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone