ajdadi napisał(a):
...KOSMITA... żartowałem... szkoda ,że już z Portugalii wyjeżdżamy
Chciałbym jeszcze kiedys tam wrócić, czy tak będzie - nie jestem w stanie tego dziś powiedzieć
Polecam każdemu Portugalię
ajdadi napisał(a):
...KOSMITA... żartowałem... szkoda ,że już z Portugalii wyjeżdżamy
Krzychooo napisał(a):Cholera, Tony! Byłem na półwyspie chyba 4 razy, a nie widziałem nawet połowy tego, co Ty w czasie jednej wyprawy! Pozytywnie zazdroszczę.
Gdybyś był jeszcze kiedyś na Cabo da Roca, polecam fajną plażę w pobliżu. Dość trudno dostępna, ale piękna. Nazywa się Praia da Ursa.
tony montana napisał(a):Budowli, która była naszym celem przyjazdu tutaj (to na maxa po drodze, ale gdyby nie ten obiekt, do samej Meridy raczej nie zatrzymałbym się)
tony montana napisał(a):Akwedukt Amoirera w Portugalii jest budowlą złożoną z 843 łuków o wysokości do 31 m ponad terenem z kamiennym kanałem na wodę na górze budowli.....
tony montana napisał(a):do fontanny
maslinka napisał(a):Niesamowity ten akwedukt Rzeczywiście, piękne miejsce
Pozdrav, Tony
Lednice napisał(a):Zarąbiste
FUX napisał(a):Jakieś niedorozwoje. Jakby nie mozna było rury PCV założyć.
kmichal napisał(a):... dobrze, że za daleko mi nie odjechałeś ... ...
a tak przy okazji to ładne te łuczki, rozumiem, że musieliście szybko zwiewać bo widać, że było burzowo ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Akwedukt Amoirera w Portugalii...
...ale KOLOS...Pozdrawiam
Franz napisał(a):Mogłeś chociaż wjechać na wzgórze pod zamkowymi murami - zacnymi - skąd jest rozległy widok na potężne umocnienia w najbliższej okolicy.
Franz napisał(a):Bienvenidos en Merida.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
OBRIDAGO ale tez już GRACIAS!
tony
Ale że co że to już koniec
kulka53 napisał(a):tony montana napisał(a):Akwedukt Amoirera w Portugalii jest budowlą złożoną z 843 łuków o wysokości do 31 m ponad terenem z kamiennym kanałem na wodę na górze budowli.....
Nie no, wszystko fajnie, budowla imponująca, ale żebytony montana napisał(a):do fontanny
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe