Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Anadingać Borak - odstąpię rezerwację za free

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sunfun
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sunfun » 10.08.2014 09:41

Witam,

Z powodu "awarii" kręgosłupa zmuszony jestem zrezygnować z wyjazdu do Chorwacji w tym roku. W związku z tym odstąpię rezerwację w Anadingač w Boraku w domu Bozo. Apartament 2+1 w terminie 24.08 -04.09 br.
Miejsca i gospodarzy chyba nie trzeba reklamować, wystarczy poczytać na forum :D.
Odstąpię za darmo ale na temat ceny pobytu należy rozmawiać z Bozo Danicičem :wink: .
Chętnym służę kontaktem na priv

Na zaostrzenie apetytu do adresu dołączę kilka fotek z ubiegłorocznych wakacji :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.08.2014 09:46

Inaczej niż za darmo się nie da, bo Bobo nie bierze zaliczek :)
Jeszcze. Ale ja w tym roku go do tego przekonam. A jak nie dam rady to naślę na niego Fani. 8)
Sunfun
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sunfun » 10.08.2014 10:13

Bocian napisał(a):Inaczej niż za darmo się nie da, bo Bobo nie bierze zaliczek :)
Jeszcze. Ale ja w tym roku go do tego przekonam. A jak nie dam rady to naślę na niego Fani. 8)

Bocian, da się da.... od "pierwszorazowych" bierze :lol: , ale gdyby nawet ode mnie wziął to i tak czułbym się zobowiązany aby poszukać kogoś na nasze miejsce. W sumie to nie jego wina, że ja połamałem sobie kręgosłup :?
ps. nic mu nie powiem, że namawiasz się na niego z Fani :wink:
golibroda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) golibroda » 10.08.2014 10:19

"Strażnik Teksasu" to Chuck Norris a "Strażnik Boraka(u) " to ... ? :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.08.2014 10:22

Sunfun napisał(a):
Bocian napisał(a):Inaczej niż za darmo się nie da, bo Bobo nie bierze zaliczek :)

Bocian, da się da.... od "pierwszorazowych" bierze :lol: , ale gdyby nawet ode mnie wziął to i tak czułbym się zobowiązany aby poszukać kogoś na nasze miejsce. W sumie to nie jego wina, że ja połamałem sobie kręgosłup :?
ps. nic mu nie powiem, że namawiasz się na niego z Fani :wink:

Nie wiem czy bierze od pierwszorazowców ale powinien brać od wszystkich. Nie mówię o twoim przypadku ale znam wiele innych gdzie ludzie po prostu olewają i nie przyjeżdżają bez powiadomienia nawet. Obserwując sytuację w Cro widzę, że ona się komercjalizuje i coraz trudniej załapać się na fajne, rodzinne miejsce. A takim jest Borak. I ludzie już wyjeżdżając klepią rezerwację. A i tak szukają czegoś innego wychodząc z założenia, że jak znajdą to tam pojadą, straty finansowej nie będzie, jak nie znajdą to wrócą do Borka. I dlatego część zdecydowanych nie może jechać w dogodnych dla siebie terminach bo na dwa lata wprzód porezerwowane... A jakby była zaliczka ze 100 euro to trochę doopa by się zmarszczyła :) Oczywiście, że należy przede wszystkim powiadomić o tym, że sie nie przyjedzie.
Sunfun
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sunfun » 10.08.2014 11:31

Bocian napisał(a):... A jakby była zaliczka ze 100 euro to trochę doopa by się zmarszczyła :) Oczywiście, że należy przede wszystkim powiadomić o tym, że sie nie przyjedzie.

Dla dobra poszukujących jak i wynajmujących w 1000% procentach zgadzam się z tobą.
Żal mi i głupio jednocześnie przed Bobo, dlatego biorąc pod uwagę twoją aktywność na forum pomóż Bocian ratować mój honor i finanse Daničičów.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.08.2014 11:44

Sunfun napisał(a):
Bocian napisał(a):... A jakby była zaliczka ze 100 euro to trochę doopa by się zmarszczyła :) Oczywiście, że należy przede wszystkim powiadomić o tym, że sie nie przyjedzie.

Dla dobra poszukujących jak i wynajmujących w 1000% procentach zgadzam się z tobą.
Żal mi i głupio jednocześnie przed Bobo, dlatego biorąc pod uwagę twoją aktywność na forum pomóż Bocian ratować mój honor i finanse Daničičów.

Rozumiem, że Bobo powiadomiłeś?
Sunfun
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sunfun » 10.08.2014 16:00

Bocian napisał(a):Rozumiem, że Bobo powiadomiłeś?

Jasne, że powiadomiłem w pierwszej kolejności.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.08.2014 16:03

Sunfun napisał(a):

No to chłop sobie coś ogarnie. Dziwna sytuacja z tym Borkiem jest. Z jednej strony wiele osób pisze, ze tam jest bardzo dobrze, chwalą... Ja sam wstawiałem 3 razy na prośbę Bobo zwolnione apartmany bo ludzie zrezygnowali ale na forum nie było zainteresowania. Tak samo jak z oferta ynki która wystawiła ofertę w Borku. I nic.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2014 16:09

Bocian napisał(a):
Sunfun napisał(a):

No to chłop sobie coś ogarnie. Dziwna sytuacja z tym Borkiem jest. Z jednej strony wiele osób pisze, ze tam jest bardzo dobrze, chwalą... Ja sam wstawiałem 3 razy na prośbę Bobo zwolnione apartmany bo ludzie zrezygnowali ale na forum nie było zainteresowania. Tak samo jak z oferta ynki która wystawiła ofertę w Borku. I nic.

Dlatego zgadzam się z Tobą, że zaliczki kleją w znaczny sposób temat (jak prawie wszędzie w Cro)....oczywiście nie jest to ŻADNA aluzja do Sunfan, który ma sytuację losową i stara się zapełnić lukę jak tylko potrafi.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.08.2014 16:13

Dokładnie. Żeby już rezerwować na 2015 to przesada.
asikx&rafikx
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx&rafikx » 10.08.2014 16:37

Bocian napisał(a):Dokładnie. Żeby już rezerwować na 2015 to przesada.

No! A rezwerwować w lutym 2014 na sierpień 2015 to już w ogóle szczyt wszystkiego!!! :D :D :D

Od trzech albo czterech lat rezerwuję w wakacje na kolejne - za każdym razem usiłując Bobo wcisnąć zaliczkę... bo jestem ich gorącą zwolenniczką!
W tym roku miałam urlop, nie w terminie w którym ja chciałam tylko w takim, który Bobo miał wolny na ten rok, w lipcu zeszłego. Ponieważ na przyszły zależało mi na terminie i dużym app to napisałam od razu jak się o tym dowiedziałam i całe szczęście bo jak się okazuje gdybym poczekała do tegorocznego wyjazdu znowu przyszłoroczny szlag by trafił.

Na marginesie 8 lat temu zrezygnowaliśmy z wyjazdu na Hvar z powodu terminalnej choroby bliskiej osoby. Całość płatności za nas zawieźli właścicielce znajomi jadący w to samo miejsce. Ponieważ my zachowaliśmy się fair - ona odpłaciła się tym samym. Nadwyżkę ponad 3 doby oddała. To chyba powinnam wkleić do wątku o oszustwach w Cro.

Bobo powinien brać zaliczki! Kategorycznie! Namów go i daj znać natychmiast wyślę mu kasę!!!
Ale jaki powinien mieć graniczny termin wyprzedzenia przyjmowania rezerwacji to nie wiem, bo tu chyba nie ma dobrego rozwiązania.

Aśka
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.08.2014 16:43

asikx&rafikx napisał(a):Ale jaki powinien mieć graniczny termin wyprzedzenia przyjmowania rezerwacji to nie wiem, bo tu chyba nie ma dobrego rozwiązania.

Aśka

Jakikolwiek sztywny, odpowiadający jemu. Kto rezerwuje powinien usłyszeć do kiedy ma to potwierdzić wpłacając zaliczkę. Jeśli rezerwuje się wyjeżdżając od niego, myślę, że 1 stycznia byłby dobrym terminem. Kto rezerwuje po Nowym Roku powinien mieć 2 tygodnie na wpłatę. Nie wpłaca, termin idzie do wora.
asikx&rafikx
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx&rafikx » 10.08.2014 16:51

Bocian napisał(a):
asikx&rafikx napisał(a):Ale jaki powinien mieć graniczny termin wyprzedzenia przyjmowania rezerwacji to nie wiem, bo tu chyba nie ma dobrego rozwiązania.

Aśka

Jakikolwiek sztywny, odpowiadający jemu. Kto rezerwuje powinien usłyszeć do kiedy ma to potwierdzić wpłacając zaliczkę. Jeśli rezerwuje się wyjeżdżając od niego, myślę, że 1 stycznia byłby dobrym terminem. Kto rezerwuje po Nowym Roku powinien mieć 2 tygodnie na wpłatę. Nie wpłaca, termin idzie do wora.

Zgoda! Dla mnie super!
golibroda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) golibroda » 10.08.2014 19:46

Bocian napisał(a):
Sunfun napisał(a):

Być może terminy ludziom nie pasują. Wiele osób ma sztywne terminy urlopów i brak możliwości przesunięcia.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone