napisał(a) asikx&rafikx » 10.08.2014 16:37
Bocian napisał(a):Dokładnie. Żeby już rezerwować na 2015 to przesada.
No! A rezwerwować w lutym 2014 na sierpień 2015 to już w ogóle szczyt wszystkiego!!!
Od trzech albo czterech lat rezerwuję w wakacje na kolejne - za każdym razem usiłując Bobo wcisnąć zaliczkę... bo jestem ich gorącą zwolenniczką!
W tym roku miałam urlop, nie w terminie w którym ja chciałam tylko w takim, który Bobo miał wolny na ten rok, w lipcu zeszłego. Ponieważ na przyszły zależało mi na terminie i dużym app to napisałam od razu jak się o tym dowiedziałam i całe szczęście bo jak się okazuje gdybym poczekała do tegorocznego wyjazdu znowu przyszłoroczny szlag by trafił.
Na marginesie 8 lat temu zrezygnowaliśmy z wyjazdu na Hvar z powodu terminalnej choroby bliskiej osoby. Całość płatności za nas zawieźli właścicielce znajomi jadący w to samo miejsce. Ponieważ my zachowaliśmy się fair - ona odpłaciła się tym samym. Nadwyżkę ponad 3 doby oddała. To chyba powinnam wkleić do wątku o oszustwach w Cro.
Bobo powinien brać zaliczki! Kategorycznie! Namów go i daj znać natychmiast wyślę mu kasę!!!
Ale jaki powinien mieć graniczny termin wyprzedzenia przyjmowania rezerwacji to nie wiem, bo tu chyba nie ma dobrego rozwiązania.
Aśka