Franz napisał(a):Wydaje mi się, że jeśli próbuje się usunąć własne wpisy, kiedy już ktoś następny coś dopisał, to nie da się tego zrobić całkowicie. Można usunąć treść, ale pozostanie ślad, że w ogóle wpis zaistniał. Tymczasem wygląda na to, że rozmawiałem w tym wątku z widmem o identyfikatorze "Andrzej J.", gdyż w moich wpisach zostały cytaty jego słów, natomiast wyparowały całkowicie jego wpisy.
Zatem jeśli prawidłowo wnioskuję, uczynił to ktoś o uprawnieniach administratora. Czy ten ktoś byłby skłonny wyjaśnić przyczyny takiego postępowania?
Pozdrawiam,
Wojtek
Janusz Bajcer napisał(a):Wyjaśnienie admina w sprawie AndrzejaJ. jest tu >>> nowe-forum-uwagi-t38466-1710.html#p1184736
admin napisał(a):Próba logowania na zbanowane konto też jest aktywnością użytkownika. Ktoś z nas przez przypadek odbanował Andrzeja (jest pierwszy na liście i pewnie stąd pomyłka) i stąd jego faktyczna aktywność w sobotę.
Kenik napisał(a):Ale zaraz AndrzejJ i f.l to ta sama osoba ? Ja dostałam od f.l dzisiaj, więc aktywność trwa nadal.
Kenik napisał(a):No to próbuj bo ja mojego poprzedzającego Twój mogę tylko edytować.
Franz napisał(a):Kenik napisał(a):No to próbuj bo ja mojego poprzedzającego Twój mogę tylko edytować.
No właśnie. Ja też. Dlatego pytałem, jak do tego doszło.
Ale odpowiedzi - jak widać - brak.
Pozdrawiam,
Wojtek
P.S.
Przeprowadziłem kilka prób z zamianą na kropki. Nic mi z tego nie wyszło - za mało widać wiem na ten temat...
admin napisał(a):Wyjaśnienie jest tu: nowe-forum-uwagi-t38466-1770.html#p1185827
Fatamorgana napisał(a):Tak szczerze Wojtku, to naprawdę nie ma czego żałować (tych pokasowanych jego wpisów).