mysza73 napisał(a):Obok stacji mostek , prawie taki jak Maslinki .
Bardzo podobny, tylko chyba "przepaść" mniejsza Na tym "moim", w Finkenbergu, też byliście?
Wesołą menażerię spotkaliście na szlaku
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Obok stacji mostek , prawie taki jak Maslinki .
Bardzo podobny, tylko chyba "przepaść" mniejsza Na tym "moim", w Finkenbergu, też byliście?
mirasowski napisał(a):Witam.
Kocham "spacery" po górach. Już mażę i kombinuję by wyskoczyć gdzieś w nasze górki.
Fajnie by było tak mieć urlop i kasę by jechać na 2 tygodnie nad Jadran i jeszcze na tydzień wyskoczyć w góry.
Dobrze że za marzenia nie karzą.
Pozdrawiam.
Eunike1984 napisał(a):Jestem i ja Świetne foty
kkra napisał(a):Ale kolory Alpy są bajeczne.
A dzieciątko pewnie nas zmęczy,,,, starszy dał nam nieźle popalić, więc jesteśmy przyzwyczajeni
Damy radę męcz mnie dalej proszę
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):... niektórych musiałam trochę popędzać, bo w kraterze utknęli .
...
Pusto było, deszcz nie padał to sobie wąchaliśmy, co było do wąchania.
A tak poza tym, już dawno z niego wyszlismy.
pzdr
Potter napisał(a):Po pierwsze: na wiekszosci swietnych jak zwykle zdjec schodzicie w dol... A moze mi sie zdaje ?
Potter napisał(a):Po drugie: cora przerasta Cie coraz bardziej... Pewnie do jesieni (kiedy to mam nadzieje ze sie spotkamy) przerosnie nawet mnie ...
Potter napisał(a):Po trzecie: bezapelacyjnie wygrywa u mnie zdjecie, na ktorym koza z olbrzymim zainteresowaniem spoglada na meza Twego ... Ciekawe co chciala mu powiedziec ?
Potter napisał(a):Aaaaaa... Zapomnialam o meczu!
Wygraja gory. Bikos of pogoda ... Dostane nagrode ?
Powrót do Nasze relacje z podróży