Żeby nie było, że mnie nie było.... .
Pozdrawiam serdecznie.
madziaos napisał(a):Agnieszko,
Wynik, choć tak obstawiałam, uznaję z podziwem - dla Cromaniaczki, jego publikacja pewnie nie przyszła łatwo.
madziaos napisał(a):Zapisuję Twoją alpejską relację w pamięci, na pewno będzie mi towarzyszyć przy myśleniu o kolejnym urlopie.
Iwona75 napisał(a):Żeby nie było, że mnie nie było.... .
Pozdrawiam serdecznie.
mysza73 napisał(a):Lidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):Lidia K napisał(a):No to ciekawe jaki będzie wynik no i dlaczego faworyt przegrał
Bez komentarza,
a był jakiś faworyt
A nie był
Dla jednych był, dla drugich nie był .Lidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):jako Cromaniaczka zdecydowałam się na ten dział
Który to raz w Cro
Chyba 11-ty .
mysza73 napisał(a):Z moich notatek wychodzi, że zwycięstwo Alp obstawiali: kataryniarz, Roxi, -Katka-, Franz, Magdalena S., golibroda, Potter, Kobal66, Fatamorgana, kmichal, kkra, madziaos, SgwdYrEira.
Zdecydowanie na Jadran stawiali : Kasia i Krzyś, Lednice, Goniaa, Aldonka, iwona3001, agata26061, Eunike1984, Piter_M, ELIMAR, beagm.
A na Jadran po tie-breaku: Janusz Bajcer, morgana, maslinka, ziutt.
Natomiast bardzo niezdecydowani byli: longtom, piotrf i SYLWKA_2014.
Lidia K napisał(a):Tak to jest z górami, trzeba je zobaczyć, wejść na szczyt i poczuć. Ale nie spodziewałam się, że morze przegra tak do 0. Myślę, że taka przewaga to przesada i jest tak wielka bo Krk (a nie Jadran czy Chorwacja) się okazał za mało atrakcyjny.
Lidia K napisał(a):Ciekawe czy wyobrażasz sobie letni urlop bez kąpieli w morzu, bez ogrzewania kości na plaży i spędzeniu całego urlopu tylko w górach
Lidia K napisał(a): przez kolejne 10 lat?
mysza73 napisał(a):W przyszłym roku postaram się powygrzewać i w górach i nad ciepłym morzem (apartman już zaklepany, zaliczka wysłana ), tylko będą to dwa osobne wyjazdy .
Lidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):W przyszłym roku postaram się powygrzewać i w górach i nad ciepłym morzem (apartman już zaklepany, zaliczka wysłana ), tylko będą to dwa osobne wyjazdy .
No to wynik powinien być 1:1 - jeden wyjazd w góry jeden nad morze. Ten 3:0 jest niesprawiedliwy. Nie wygrał lepszy tylko nowszy model.
mervik napisał(a):Lidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):W przyszłym roku postaram się powygrzewać i w górach i nad ciepłym morzem (apartman już zaklepany, zaliczka wysłana ), tylko będą to dwa osobne wyjazdy .
No to wynik powinien być 1:1 - jeden wyjazd w góry jeden nad morze. Ten 3:0 jest niesprawiedliwy. Nie wygrał lepszy tylko nowszy model.
Ja też nie zgadzam się z tym końcowym wynikiem...wręcz protestuję
...jak to do zera ,przy podawaniu wyniku miała chyba jeszcze tego focha
mysza73 napisał(a):mervik napisał(a):Lidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):W przyszłym roku postaram się powygrzewać i w górach i nad ciepłym morzem (apartman już zaklepany, zaliczka wysłana ), tylko będą to dwa osobne wyjazdy .
Ja też nie zgadzam się z tym końcowym wynikiem...wręcz protestuję
...jak to do zera ,przy podawaniu wyniku miała chyba jeszcze tego focha
Sugerujecie jakiś challenge .
mysza73 napisał(a):Lidia K napisał(a):Napisałam, wynik jest niesprawiedliwy, wygrał nie lepszy a nowszy model. Jak to często w życiu bywa.
Krk nie zasłużył u mnie na zwycięstwo i tyle ,
a nowszy model nie zawsze jest lepszy .
mysza73 napisał(a):ALPY vs JADRAN
Franz napisał(a):Od Zillertalu po Krk - spore boisko.
rysiek_r74 napisał(a):w końcu nadrobiłem zaległości
rysiek_r74 napisał(a):wynik meczu zawsze jest trudny do przewidzenia i czasami decydują szczegóły
ale jak to w siatkówce bywa, ktoś musiał wygrać i szczegóły zaważyły, że skończyło się na 3:0
rysiek_r74 napisał(a):wyszło, że tylko jeden set był kompletnie bez historii