napisał(a) tony montana » 09.09.2014 20:32
woka napisał(a):mysza73 napisał(a):.., ale pewnie nie doczytałeś, bo nie czytasz więcej niż 3 zdań
.
To prawda.
Uważam, że ważne rzeczy są zawarte w kilku zdaniach. Reszta to "radosna twórczość" , może ważna dla konkretnej (piszącej) osoby a dla innych już niekoniecznie.
Ja mam nieco inne zdanie... nie czytam wszystkich relacji, bo i nie mam na to czasu, mam jednak swoich ulubionych autorów i ich czytam od deski do deski
Czasem niekoniecznie znam autora, ale interesuje mnie temat, więc też czytam.
Zdjęcia są konieczne i bez nich relacja pisana byłaby mniej ciekawa, ale gdy napisana jest językiem takiego Krystofa to jak dla mnie nawet zdjęc nie musi być
Jedni lubią czytać, kto co zapakował do auta, po ile wejścia do muzeum i gdzie zaparkować, inni nie i to wybór każdego czyje relacje czytamy, a dodatkowo czyje komentujemy
Oczywiście czasem dialogi rodzinne w relacjach ZDARZAJĄ się (incydentalnie) takie, że można je byłoby pominąć, ale przecież to jest emocjonalny zapis przeżyć tych osób, one to też piszą dla siebie, aby kiedyś (jeśli serwery cro.pl nie zostaną zlikwidowane - zastanawialiście się kiedyś co będzie z naszymi relacjami gdy coś sprawiłoby że cro.pl straciłaby archiwum forum z serwerów??) to przeczytać, może nawet swoim wnukom
Każdy jest inny, ludzie mają prawo lubić różne rzeczy
Pozdrowienia dla Wszystkich